magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Calitatea înainte de toate la piesele auto originale (P)

Piesele auto de schimb sunt la mare căutare de posesorii de autoturisme. Mulți dintre aceștia acceptă compromisuri folosindu-se de piese second hand sau de piese auto aftermarket. Primele sunt deja uzate și pot ceda oricând iar pentru cele din urmă potrivirea nu este garantată și nu veți beneficia de o garanție de la fabricant conform standardelor pieselor originale.

StoAuto este un magazin online unde veți găsi piese originale pentru mărci de mașini foarte utilizate în România precum Volkswagen, Audio, Seat și Skoda. Compania are sediul în București şi oferă clienților o gamă largă de produse auto. Pe site-ul lor veți găsi următoarele categorii de produse: lichide (ulei de motor, ulei cutie automată, ulei cutie manuală, antigel, etc), baterii auto (pentru Volkswagen), accesorii (huse roți, set antifurt, husă schimbător, etc) lichidări de stoc și catalog piese auto.

În ultima categorie, veți avea posibilitatea de a vă selecta marca, modelul și submodelul și apoi veți găsi alte subcategorii în care se încadrează piese auto precum: ambreiaj/piese, motor, sistem de frânare, etc. StoAuto deține în permanență pe stoc peste 1000 de repere și poate furniza alte 200.000 de repere la comandă în 1-3 zile.

Calitatea materialelor din care piesele sunt realizate sunt evidente de multe ori și se reflectă și în prețul foarte mic. Mai bine achiziționați o piesă de calitate, originală și nu veți mai avea griji în privința funcționării acesteia. Precizia și construcția de calitate a fiecărei piese originale garantează că toate componentele autoturismului dumneavoastră vor funcționa mereu perfect pentru o performanță optimă, siguranță maximă și durată mare de utilizare.

StoAuto vine în ajutorul dumneavoastră cu un site bine organizat și structurat pentru a găsi cu ușurință produsul ce vă interesează. Puteți căuta în categoria din care face parte, selectând criteriile în care se încadrează. Fiecare produs dispune de un cod pe care îl puteți salva și la o viitoare căutare tastați-l în câmpul numit Caută după codul piesei de schimb.

Cu StoAuto mașina dumneavoastră va fi reparată mult mai repede deoarece veți primi produsele prin curierat rapid, putând alege și opțiunea de livrare într-o oră în București.

Piesele auto originale sunt realizate de către sau în colaborare cu inginerii autoturismului înainte să iasă pe linia de fabricare. Au aceeași calitate cu cele folosite în construcția automobilului iar pieselor auto originale de schimb li se aduc îmbunătățiri în permanență. Așadar nu vă complaceți alegând piesele a căror calitate lasă de dorit și începeți să puneți funcționalitatea mașinii și siguranța dumneavoastră pe primul plan alegând piese auto de schimb pe www.stoauto.ro.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.