magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Recomandarile mele de aparate si camere video pentru vlogging

Daca imi aduc bine aminte, anul trecut, cam tot in perioada asta, planuiam pentru a 5-a?! oara sa ma apuc de vlogging. Din pacate aveam un Nikon D3100, care nu-i tocmai recomandat pentru asa ceva (poate daca te filmeaza alta persoana), insa intentionam sa il vand si sa-mi cumpar un aparat mai potrivit, sau poate chiar o camera video de actiune.

Aparatul s-a vandut destul de rapid, insa nici pana acum n-am reusit sa-mi cumpar altceva. As putea sa fac o lista cu varii motive datorita carora n-am reusit sa ii gasesc inlocuitor, insa pe scurt am sa ma rezum doar la doua: lipsa de bani si alte probleme neasteptate (that’s life!).

Am apucat totusi sa analizez piata destul de bine, chestie pe care inca o fac si in prezent, iar daca lucrurile ar merge ceva mai roz probabil ca as cumpara cel putin un produs lista de aparate si camere video recomandate mai jos.

Camere video de actiune:

  • KitVision Escape HD5costa 159 lei, este cea mai comoda solutie pentru portofel si chiar vine la pachet cu ceva accesorii. Din pacate cat dai atat face. Calitatea video nu-i cine stie ce iar audio probabil ca lasa de dorit.
  • XIAOMI Yicosta 399 lei, nu vine cu accesorii insa filmeaza in rezolutie 1080 la 60 cadre, calitate audio/video buna, are wifi si reprezinta cam singura alternativa ieftina la un GoPro.
  • GoPro Hero+ Editioncosta 959 lei, pachetul include cateva accesorii de baza si ofera cam tot ce ii trebuie unui utilizator. Are calitate buna, autonomie mare, o multime de functii si un intreg ecosistem de accesorii ce pot fi cumparate separat.
  • Daca bugetul nu reprezinta o problema, GoPro HERO 4 Silver Edition este o alegere mult mai buna, care este capabila sa filmeze 4K la 15 fps, 2.7K la 30 fps, 1440p la 30fps, 1080p la 60 fps sau 720p la 120fps si in fotografii de 12 Mpx, in rafala de 30 de cadre pe secunda. Ah! Si are ecran incorporat, insa costa aproape 2000 lei

Aparate foto compacte:

  • Olympus TG-860 – urmeaza sa intre in stocurile F64 la 999 lei. Nu m-am jucat pana acum cu asa ceva, insa pare sa aiba un senzor bun, e foarte robust iar elementul cheie este protectia rezistenta la conditii extreme. Producatorul il lauda ca rezista la socuri, ama, zdrobire si chiar la inghet pana la -10 grade.
  • PowerShot G7 X – portabil, control manual pentru orice, zoom, corp metalic, senzor foarte bun si obiectiv super luminos cu f/1,8-2,8. – la 2099 lei

Mirrorless si DSLR:

  • DSLR Canon EOS 700D cu obiectivul de kit de 18-55 IS STM + obiectiv EF 50mm f/1.8 STM la 2599 lei. Ideal era un obiectiv de maxim 24 mm, dar intra in cu totul alte bugete.
  • Mirrorless Sony Alpha A5000 cu obiectiv SEL16-50mm la 1499 lei. Probabil cel mai bun inlocuitor de DSLR entry level.
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.