magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cine nu isi doreste o dantura frumoasa? (P)

Inca de mic am fost invatat sa ma spal pe dinti, sa am grija de sanatatea mea si sa fiu precaut. Pana prin clasa a 6-a am locuit cu bunicii, care sunt in continuare niste persoane minunate, extrem de responsabile, ce m-au batut la cap zilnic sa ma spal pe dinti in fiecare dimineata si in fiecare seara.

Am procedat asa multa vreme, cam pana pe la 20 ani. Apoi, din diferite motive, sa zicem oboseala, lene si ignoranta, am inceput sa uit acest obicei. Pana recent nu am avut dureri, carii, infectii sau probleme cu dantura. As putea spune ca am avut un zambet perfect, un zambet pe care as vrea sa il am din nou.

Sunt multe probleme care pot sa apara din senin. Sau, mai bine zis, aparent din senin. Chiar daca nu ai probleme cu dintii, ignorarea altor probleme de sanatate poate duce la slabirea sistemului imunitar, urmand ca mai apoi, din varii motive, sa duca la desensibilizarea sanatatii dintilor si implicit la afectarea grava a acestora.

Fix asta am patit. Mi-am ignorat sanatatea, am muncit mult, m-am deprivat de somn iar sanatatea mea a avut de suferit. Ritmul de viata nesanatos combinat cu alimentatie la fel de nesanatoasa, in general bogata in zahar si acizi, au dus la aparitia problemelor mele de santate.

In momentul de fata imi este rusine sa zambesc, asa ca prefer sa deschid gura doar atunci cand simt ca este nevoie. De asemenea, intentionez ca pe viitor sa incep o lucrare dentara de lunga durata. O lucrare care sa-mi redea zambetul si care sa previna agravarea problemelor.

Poate multi nu stiu, probleme de dantura pot cauza si alte probleme de sanatate mult mai grave. Tocmai de aceea tratarea infectiilor nu trebuie ignorata iar pentru asta va recomand sa mergeti la un specializat. Nu luati antibiotice dupa bunul plac!

Inainte de a ma apuca de orice fel de lucrare imi doresc sa fiu informat. Iar aici nu ma refer doar la preturi, ci la tot ceea ce presupune reparatia dintilor, extractia acestora, anesteziile, totul… Fapt pentru care am inceput sa ma documentez, am mers pe la diferite cabinete stomatologice in Bucuresti, mi-am facut un plan, insa din lipsa timpului n-am reusit sa ma tin de el.

slide21Acum, fiind din nou la tara (yep, de aproape 3 luni m-am mutat inapoi in Brezoaele), am zis ca nu strica sa verific si alte cabinete stomatologice. Asa ca m-am orientat catre Targoviste, unde am gasit centrul www.targovistedentalcenter.ro, ce pare extrem de primitor si serios. Au un sediu impresionant, foarte curat si bine dotat, dar cel mai important, au o echipa tanara si foarte bine pregatita.

Mai ramane de vazut prognoza meteo a portofelului meu. Daca fac rost de bani, trebuie sa incep in cele din urma lucrarile.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.