magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Concert Vita de Vie in eVarza!

Dormeam linistit, eram intr-o stare de reverie in care ascultam traficul pe fereastra. Deodata un sunet de chitara electrica se aude in departare, apoi aud vocea lui Despot si cateva verificari de sunet. Sar in picioare, trag un fum din tigarea electronica si caut rapid hainele. Ma uit la ceas, ora 6:30.
Fuck! Iar am dormit toata ziua.

M-am pregatit rapid si am plecat spre eVarza, locul unde Vita de Vie isi pregateau instrumentele de tortura.
Intreaga seara a fost marfa, aglomeratie foarte multa, muzica buna, miros de tigari si de rockeri transpirati. A fost un concert frumos, intrarea a fost libera, fapt care a atras aproape 700 de oameni intr-o locatie care nu suporta decat 300 (decent).

In eVarza am cunoscut-o pe Iulia, o tipa foarte sweet ce are un zambet absolut superb si niste ochii de care te indragostesti. Insa ea a stat foarte putin si am ramas din nou singur, ratacit printre pletosi. Dupa 30 de minute concertul s-a terminat, lumea a dat bir cu fugitii si toti s-au imprastiat in urmatoarele 10 minute.

Despot s-a holbat putin in zare, apoi a plecat in “backstage”.

JustF0rFun a venit la final creazand ca abia atunci incepe totul , din pacate pentru el a batut drumul degeaba. Ma bucur ca l-am vazut si pe el pe acolo.
Cam asta a fost totul.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.