magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Se fac sau nu bani din blogging?

Anul trecut, undeva prin luna octombrie, mi-am dat demisia si am revenit la activitatea precedenta, adica blogging-ul. Nu am facut asta pentru bani, deoarece castigam mult mai bine la job decat am scos vreodata din blogging. Pentru mine blogging-ul este ceva natural, care face deja parte din viata, asa cum este pentru altii facebook-ul sau plimbatul prin mall.

In momentul in care pleci cu ideea ca iti vei face un blog pe care scrii din joi in paste, si culmea, vei face bani din asta, nu pot decat sa te incadrez in categoria de prostanaci care dau like pentru a castiga un iPhone.

Acum, daca tot am lamurit chestia asta, raspundul e da. Se pot face bani din blogging, insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum spun vanzatorii de iluzii pe diverse site-uri despre succes.

Blogging-ul nu este chiar atat de usor pe cat pare. Sunt putini cei care castiga sume considerabile de bani, iar majoritatea muncesc full time pentru asta. Prin full time nu ma refer la 8 ore pe zi, ci la un mod de viata cu totul diferit. Asa cum spuneam, activitatea asta, prin natura ei, nu trebuie separata de viata personala. Fie face parte din tine, fie nu.

Daca nu ai o gestionare buna a timpului, a activitatilor, cunostinte de promvoare si ceva strategie, atunci nu o sa faci bani. E posibil totusi sa prinzi doua, trei advertoriale, cam cat sa-ti platesti un hosting decent si un domeniu. Daca iti mai ramane bani de o inghetata, esti norocos.

O sa termin articolul asta tot cu o intrebare, una mai buna decat „se fac bani din blogging?”, pentru ca acolo raspunsul este evident.

Esti capabil sa faci bani din blogging?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.