magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

23 de ani – lipsa de bani, timp si dispozitie –

Acum doua zile a fost ziua mea de nastere, am implinit 23 de ani si nu pot spune ca sunt prea fericit. Ma simt singur, nu am job, nu am bani, nu am chef sa imi mai dea nimeni sfaturi fara sa se afle in situatia mea si sunt presat de timp. M-am saturat de dat explicatii si de ajutat lumea. Incep sa ma schimb, sa spun nu atunci cand cineva imi cere ajutorul. M-am saturat sa nu fiu apreciat, sa nu mi se spuna multumesc si sa fiu dat la o parte de experti autoproclamati.

Nu imi place sa ma plang, insa in anumite situatii nu mai ramane nimic de facut. Nu poti decat sa astepti, sa te gandesti la solutii si sa te plangi. In mod cert nu te ajuta cu nimic, insa din punct de vedere psihologic, descarcarea este benefica.

Fara job si inca blocat in Brezoaele, realizez ca nu am realizat lucruri prea importante anul asta. Am incercat sa ma implic in cateva proiecte, n-au mers prea bine, n-am fost apreciat suficient si m-am dat la o parte. Ma bucura faptul ca am reusit sa ii aduc pe cei de la Proinet in sat, ca am avut o tentativa nereusita de a incepe un proiect pe youtube (Cronicile Spitalului 9) si ca am deschis inca un site destinat blogosferei Dambovitene (de care nu e nimeni interesat).

Din pacate nici una dintre activitatile mentionate mai sus nu imi aduc beneficii din punct de vedere financiar. Iar problema principala nu este gasirea unui job, ci chiar situatia financiara. As putea sa gasesc cu usurinta un job, insa nu mi-as permite sa ma mut in Bucuresti si nici sa fac naveta.

Sunt prea multe probleme la mijloc de care trebuie sa tin cont.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
8 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.