magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

3 branduri locale care stiu sa comunice eficient

Comunicarea-eficienta2

In sfarsit am o idee geniala pentru un articol. Dupa multe draft-uri sterse in care m-am strofocat sa scot pe cale naturala un articol (nu va ganditi la prostii),  astazi vreau sa va scriu despre branduri locale care stiu sa comunice eficient. Acum destul de mult timp am avut o „mica afacere”. Este vorba de un magazin online de IT. Eram extrem de atent la tot ceea ce se spune in social media despre „brandul” meu. Fiecare comentariu era citit, fiecare like monitorizat, nu-mi scapa nimic. As putea spune ca eram obsedat sa le raspund oamenilor in maxim 2 ore. Ceea ce nu este deloc rau,  chiar recomand brandurilor sa faca asta.

Astazi vreau sa mentionez cateva branduri locale ce au invatat sa se foloseasca de puterea pe care Social Media o are. Mai jos aveti 3 braduri care stiu sa comunice eficient.

  • Pe primul loc, cu un trend ascendent alert, sunt cei de la UTOK. Ii urmaresc de putin timp si trebuie recunosc faptul ca baietii/fetele de acolo chiar stiu cu ce se mananca social media. Au o campanie de promovare puternica in line, dar deloc deranjanta. Se cunoaste ca au oameni bine pregatiti, grafica impecabila si cifre pe masura asteptarilor. Felicitari UTOK!

Pagina de Facebook UTOK: https://www.facebook.com/utokromania (2.935 fani – 2.514 talking about this)

  • Pe locul doi clasez Evomag. Desi anul trecut nu prea am vazut o implicare foarte activa din partea lor, sau cel putin, anul asta situatia s-a schimbat. Mihai Patrascu a angajat probabil un om mult mai capabil pe partea de social media si bravo lui. Ne arata (din nou) ca este un manager bun si are grija de afacere exact asa cum trebuie. Felicitarile mele pentru noul sediu si tine-o tot asa cu promovarea online. Nu stiu cine se ocupa acum de pagina de Facebook dar se cunoaste o diferenta enorma intre anii precedenti si prezent.

Pagina de facebook Evomag: https://www.facebook.com/evomag (48.933 likes · 4.314 talking about this)

  • Pe locul trei am sa clasez magazinul F64. Si nu pentru ca nu merita un loc mai bun (chiar primul loc), ci pentru ca primii doi au avut o activitate mai intensa pe Facebook in ultima vreme. Totusi F64 se detaseaza mult fata de nominalizatele de mai sus prin alte metode. Cum ar fi clipurile pe care le pregateste periodic, creativitatea si impactul puternic pe care il au in comunitatea creata. Dupa mine, F64 este deja un brand puternic cu o importanta extem de mare si mai cred ca au gasit formula perfecta!

Pagina de facebook F64: https://www.facebook.com/F64Studio (68.314 fani – 2.867 talking about this)

In mod cert exista si alte firme multe mai active, insa acest articol este si va ramana doar un top persoanal.

*nota: Social Media nu inseamna doar Facebook

Sursa imagine: crilia.ro

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.