philips ambilight

Zilele trecute cugetam cu un deget in gura despre ce sunt alea produse smart si daca eticheta este justificata. Fara sa va plictisesc prea tare cu terminologia si analiza acesteia, dupa ce am luat la puricat magazinele online am facut o lista cu 3 produse smart pe care mi le doresc si pe care, cel mai probabil, le voi achizitiona in urmatorii 2 ani.

Numero uno soy una bucata televizor, mai exact un smart TV Philips de un metru cu tehnologie Ambilight. Modelul 40PFH6510/88 la aproximativ 2200 lei pare sa fie alegerea potrivita. Prietenii se vor intreba destul de socati: “dă fuck?! ce-ti trebuie tie televizor?”.

Cam au dreptate. Eu nu ma mai uit la televizor de cand eram in liceu. In ultimii 8 ani singurele momente cand am un televizor in fata este atunci cand sunt pe la prieteni. Totusi, sunt un devorator de seriale iar Ambilight-ul ala pare sa fie foarte tare in gaming.

Microsoft-Lumia-950-SmartphoneProdusul cu numarul 2 din acesta lista este un smartphone Microsoft Lumia 950. Nu varianta XL deoarece este prea mare, ci Lumia 950 simplu, single sim, preferabil de culoare alba. In ciuda articolelor si comentariilor negative la adresa Windows, Microsoft chiar s-a descurcat binișor cu Windows OS-ul pe telefoanele iar personal nu vreau sa ma mai despart de el. Singurul lucru pe care as putea sa-l comentez este pretul. 2500 lei pentru acest terminal mi se pare putin cam mare raportat la salariul minim pe economie.

Al treilea produs smart pe care mi-l doresc este un smartwatch Vector Luna. Mi-au trecut destul de multe prin mana si chiar am 3 preferate. Din pacate nici macar unul dintrece le 3 nu este compatibil cu Windows Mobile. Tocmai de aceea mi-ar placea sa detin un smartwatch Vector. Am auzit lucruri bune insa n-am avut sansa sa il vad in actiune. Pretul este de aproximativ 1250 lei la promotie insa ma astept sa-l vad chiar si la 999 lei in acest an.