magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

5 chestii pe care le vreau intr-un laptop

55-4857-glossy

Fără prea multe explicații, sunt câteva lucruri care mi-ar plăcea să le văd implementate în laptop-uri. Mai exact, dacă aș putea, aș interzice fabricarea laptop-urilor fără următoarele chestii:

  1. Mufă de alimentare cu prindere magnetică. Da, exact cum are MacBook Air! Nu știu dacă este o tehnologie patentată sau nu de Apple, însă nu mi se pare un moft ci o chestie extrem de utilă.
  2. Carcase realizate integral din aluminiu. M-am saturat de plastic! Înțeleg avantajele lui din punct de vedere al costurilor de producție cât și anumite particularități specifice, însă urăsc plasticul prost, mai ales în laptopuri!
  3. Lipsa ecranelor IPS/AMOLED/etc. Pe bune! In 2014 e de tot rahatul sa avem IPS-uri și ecrane Retina-like în telefoane, însă nu în laptop-uri sau monitoare.
  4. Radiatoare subdimensionate și sisteme de răcire prost gandite. HP sta probabil cel mai bine la capitolul asta. Din  8 din 10 laptop-uri pe care le-am desfăcut au probleme cu răcirea, deși intre radiator și carcasă mai erau cel putin 5 mm care se puteau umple cu aluminiu.
  5. Coating Anti-Glare. Poate ca ecranele Glossy au culori mai saturale, sharpness mai bun, contract mai mare, etc, insa as prefera ecrane mate!
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.