magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Vrei o solutie de monitorizare completa? Un kit de supraveghere din 16 camere de la a2t.ro reprezinta cheia catre siguranta deplina! (P)

12690246634_289979ff81_b

Supravegherea este primul pas catre siguranta! Acest lucru a fost demonstrat ani de-a randul de catre multi proprietari de cladiri, de companii sau chiar de locuinte personale care au luat decizia de a-si dota proprietatea cu un sistem de supraveghere complet. Astfel, pentru orice proprietar exista posibilitatea de a-si dota spatiul detinut cu un sistem de monitorizare integral, insa problema intervine la nivelul elementelor unui astfel de sistem.

Daca ai in vedere cateva caracteristici de baza ale unui sistem de monitorizare, iti poti crea propriul mod ideal de supraveghere, compus din elemente in care ai incredere, insa de multe ori ai putea avea probleme cu compatibilitatea dintre toate acestea. Care este solutia in acest caz? In diferite magazine exista variate tipuri de kituri de supraveghere, care sunt formate din toate compnonentele necesare unui astfel de sistem. In aceste conditii, este mult mai simplu sa fii sigur de compatibilitatea lor, decat daca le-ai achizitiona separat, camera cu camera si accesoriu cu accesoriu.

1Un exemplu foarte bun este un kit de supraveghere de 16 camere de pe a2t.ro, pentru ca acesta este printre cele mai complete exemple de sisteme de monitorizare, avand in componenta aproape fiecare tip de accesoriu indispensabil sigurantei unui spatiu populat. Desigur, avand atat de multe camere, un astfel de kit de supraveghere cu 16 camere nu este potrivit pentru un spatiu mic, ci pentru unul cu o suprafata destul de mare incat sa aiba nevoie de atat de multe puncte de captarea a imaginilor. Daca opinia ta este ca un astfel de kit cu 16 camere pentru supraveghere este ideal pentru proprietatea ta, afla mai departe cum sa il alegi pe cel mai bun!

Ce trebuie sa contina un kit de supraveghere cu 16 camere profesionist?

In primul rand, inainte de a achizitiona un astfel de kit de supraveghere cu 16 camere, trebuie sa te gandesti daca este compatibil cu spatiul in care planuiesti sa il instalezi. Nu este chiar facil sa faci o asemenea analiza de spatiu, mai ales daca e prima oara cand iti instalezi un sistem de supraveghere complet. Cererea parerii unui specialist este necesara in aceste conditii, iar unele magazine ofera o astfel de asistenta tehnica, uneori chiar gratis.

Daca raspunsul este unul pozitiv, atunci poti achizitiona un astfel de kit cu 16 camere pentru supraveghere, in care trebuie sa se afle urmatoarele elemente:

  • DVR cu 16 canale, absolut necesar pentru preluarea informatiilor de la camerele de supraveghere si pentru inregistarea lor
  • Camerele de supraveghere, in numar de 16, potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior, daca modelul de kit de supraveghere cu 16 camere permite acest lucru
  • Sursa de alimentare, pentru conectarea intregului sistem de supraveghere la energie electrica
  • Hard Disk, pentru ca toate imaginile si filmele captate cu ajutorul camerelor de supraveghere sa poata fi inregistrate intr-un device cu capacitatea indeajuns de mare de stocare
  • Diverse cabluri, necesare conexiunilor, precum cabluri coaxiale sau cabluri de alimentare
  • Mufe speciale, precum mufa de alimentare DCM, mufa F sau mufa BNC

Unde poate fi gasit un kit cu 16 camere de supraveghere cu caracteristici tehnice de top?

Daca te-ai hotarat ca un astfel de kit cu 16 camere de supraveghere este ideal pentru tine, nu mai trebuie decat sa gasesti si magazinul potrivit unde acesta este disponibil si este compus din elemente de calitate. Un magazin online care detine aceste kituri de supraveghere cu 16 camere la o calitate profesionista este Atu Tech, un magazin specializat in seturi complete cu elemente de monitorizare.

Indiferent daca acest sistem de supraveghere va fi folosit strict pentru interior, pentru exterior, sau pentru ambele spatii, magazinul online Atu Tech este capabil sa iti transforme dorinta in realitate printr-un simplu click prin care comanzi acest complex sistem de securitate. Daca doresti, poti sa apelezi si la asistenta tehnica a acestora, precum si la serviciile Atu Tech pentru instalarea acestora.

photo credit: Never Trust via photopin (license)

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.