magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Absenta motivata

Multe persoane au fost dezamagite de faptul ca nu prea mai stau online, viata mea se schimba si incepe sa contureze noi forme la care doar speram acum ceva vreme. A inceput sa-mi placa normalitatea, monotinia, tanjesc dupa ea. Uneori ma simt extrem de obosit, epuizat da cantitatea de lucruri noi sau chiar de rutina. Asta sunt eu, Ioan, un om extrem de ocupat.

De fiecare data cand ma implic in ceva doresc ca „ceva”-ul respectiv sa poata functiona fara mine, altfel nu are nici un rost. Nu vreau sa realizez niciodata nimic ce nu poate functiona fara mine. Vreau sa pot avea inlocuitor, pentru ca „ceva”-ul sa aiba un viitor in lipsa mea.

Poate parea ciudat dar simt ca sunt unele persoane care depind prea tare de mine, sunt chiar anumite lucruri pe care acestea le au, care fara mine, ar inceta sa existe. Am obosit, pur si simplu am obosit sa tin pasul cu toate lucrurile astea. Insa am ajuns la concluzia ca nu eu sunt cel care se chinuie sa tina pasul cu lumea, ci ei sunt cei care incearca sa tina pasul cu mine.

Asa ca zic stop. De astazi incetez toate lucrurile fara rost in care sunt implicat, am o prioritate si cateva obiective secundare de care sper sa am suficient timp.

Prima este sanatatea si bunastarea mea cat si a familiei mele. Iar cele secundare sunt legate de „jobul” pe care il am. Chiar daca nu sunt angajat, chiar daca nu fac inca bani, chiar daca multi imi rade in fata cu salariile lor de 3 lei pe care le sparg apoi la curve, stiti ce? Fuck yourself! Sunt foarte fericit cu viata pe care mi-am modelat-o dupa propriile principii. Nu-mi pasa ce crezi, ce vrei sau ce o sa faci.

Am suficienti prieteni care imi impartasesc principiile.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.