magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

„Aceasta pagina web nu este disponibila” : Motive de frustrare!

Fiecare om are un ritual propriu dimineața de la care deviază extrem de rar. Personal mă trezesc cu un deget in nas, uitându-mă la tavan, cugetând la univers si tot felul de probleme existențiale. Printre ele se număra prețul benzinei, acciza pe tutun, lipsa taxelor pentru bogați, Felicia Day goală, cum sa fac bani si multe alte căcaturi.

După ce mă ridic din pat, scot degetul din nas, mă scarpin in cap (cu același deget) și mă întreb ce urmează sa fac. Pornesc laptopul, in cazul in care nu era deja pornit si intru pe net. Facebook, Gmail si Twitter răman in permanență deschise, urmând să citesc presa si blogurile la care sunt abonat. Toate astea in timp ce savurez o cană mare de cafea sau una de nes.

Printre sute de emailuri cu titluri alerte si abonamente cu articole proaste, exista si material bun, care merita vazut. Eh! Fix atunci zeii internetului decid sa faca misto de mine, lovindu-ma peste retine cu eroarea de mai jos.

Aceasta pagina web nu este disponibila

Eu cred ca am o conexiunea la internet destul de decenta. N-am nici o limitare a vitezelor de download si upload, totul tine de disponibilitatea retelei si infrastructura existenta. Asta se traduce printr-o conexiune cu fibra optica ce-mi pleaca din fund si se termina la o antena wifi de 300 Mbps. Mai departe merge probabil spre Bucuresti, trecand prin diferite noduri de retea unde se fac tot felul de conexiuni intre retele si alte chestii mai complicate.

Totusi eroarea aia e reala! Pentru mine „Aceasta pagina web nu este disponibila”.

Why the fuck is this happening?

Am incarcat paginile prin freeproxy.ro, merg! Am pus hola ca extensie pentur Chrome, insa tot nu mi se incarca paginile. In cel mai bun caz se incarca doar textul, fara poze, java, css sau alte elemente.

N-am idee ce se intampla. Tot ce pot sa fac este sa astept.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.