software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Acer Aspire One 532G : primul netbook cu NVIDIA’s Ion 2

acer_aspire_one532gAcer a sustinut in cadrul conferintei MWC ca detin primul laptop ce foloseste tehnologia NVIDIA Ion 2 pentru adaptoarele grafice. Laptopul Acer Aspire One 532G se vrea a fi laptopul de care Acer ne vorbeste in comunicatul de presa.

Acesta dispune de un ecran de 10.1 inch, iluminat cu LED-uri, capabil de rularea clipurilor in formatul HD 720p. Ca solutie alternativa, acesta se poate conecta prin mufa HDMI de care dispune, la un monitor sau televizor Hi-Def pentru rularea clipurilor la o rezolutie HD 1080p. Aceste capacitati uimitoare de rulare video se datoreaza acceleratorului grafic NVIDIA Ion 2pe care Acer au folosit-o.

Utilizatorii laptopului Aspire One 532G vor ramane placut impresionati de designului ultra-compact, in ciuda dimensiunilor laptopul ofera toata puterea de calcul necesara. Ba chiar mai mult, laptopul dispune de o baterie ce poate tine laptopul pornit pana la 10 ore.

Laptopul face fata cu brio aplicatiilor de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, verificarea e-mailul, chaturile, editarea de documente si manipularea fotografiilor cat si aplicatiilor mult mai solicitante, cum ar fi editarea video, jocurile video 3D, conversia video si alte aplicatii care ruleaza in 1080p Hi-Def. Toate acestea sunt posibile doar din cauza platformei bazate de Intel Atom™ N450 si noua generatia de GPU-uri NVIDIA® ION™ cu o memorie dedicata de 512MB.

Pe langa performantele puternice de care am vorbit mai sus, Acer au tinut inca un as in maneca pentru acest laptop, este optimizat perfect pentru un consum de energie cat mai scazut. Astfel el reuseste sa ajunga la o durata de functionare mult mai mare comparativ cu alte netbookuri, iar asta fara vreun compromit din partea performantei.

Laptopul face in mod automat transferurile de energie catre procesor si placa video doar atunci cand este nevoie. Totul este posibil folosind tehnologia NVIDIA® Optimus™, astfel jucaria devine un adevarat luptator atunci cand este nevoie.

Iti poti incarca laptopul oricunde, el vine dotat cu un pachet de convertoare AC pentru orice situatie, astfel nu va conta daca esti in masina sau in alta tara. Sigur iti vei putea incarca laptopul cu usurinta. Intodeauna o sa gasesti mufa potrivita.

Laptopul masoara o grosime de doar un inch, o greutate de doar un kilogram si vine intr-o gama de doar trei culori: rosu rubiniu, albastru safir si argintiu perlat. Acer va incepe distributia netbookului Aspire One 532G pe la sfarsitul Q1 2010.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.