palton-barbatesc-casual-b128-griAfara-i frig si innorat, iar eu n-am haine groase…
Si ma opresc aici cu rima sa nu fac versuri dubioase.

Dupa cum va spuneam in rezumatul de toamna publicat acum ceva vreme, au trecut deja mai bine de 2 luni de cand m-am mutat (din nou) in Bucuresti. Pana acum am avut noroc de vreme buna. Pare ca in sfarsit astrele s-au asezat intr-o pozitie buna si pentru mine. Totusi, daca pana acum mi-am permis sa nu pornesc centrala, situatia se schimba radicat.

De maine, sau mai bine spus, de acum doua zile, am inceput sa ma imbrac ceva mai gros. Afara ninge aproape fara oprire iar Bucurestiul si-a schimbat complet hainele, fiind acoperit de o patura alba de zapada. Ca tot vorbim de haine, nu prea imi place sa fac cumparaturi, asa ca ma tot bate gandul sa cumpar haine online. Ca deh! E mai comod, nu trebuie sa colind orasul prin ger si viscol, plus ca-mi vine coletul pana la usa!

As avea nevoie de o geaca noua, poate ceva mai gros, ca sa-mi tina de cald iarna asta. Sau poate de un sacou imblanit. Cert e ca am nevoie de haine noi pentru sezonul rece. Norocul meu e ca nu fac prea mult pana la job iar in RATB e cald.

Pana la achizitie e bun si un vin fiert cu putina scortisoara.