magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Aidan Andon a realizat un portret alb-negru pentru Mike Tyson

aidan andon

Duminica a fost o zi superba, motiv pentru care am iesit din casa si am ales sa ma bucur de razele soarelui. M-am plimbat pe terenul de fotbal al comunei Brezoaele si m-am jucat cateva minute cu Sony NEX 5R-ul proaspat achizitionat.

Ce legatura are asta cu Mike Tyson? Nu prea are, insa, in mica mea aventura, am dat peste o cutie de energizant (aruncata pe jos) pe care era printat foarte iconic mister Mike Tyson.

Pe moment nu am dat importanta. Apoi, doua zile mai tarziu, primesc comunicat de presa: „Mike Tyson, portretizat într-un tablou impresionant de pictorul român Aidan Andon”

In continuare va las comunicatul:

București, 4 octombrie 2016 – Pictorul român independent Aidan Andon a realizat un portret complex al lui Mike Tyson, fostul campion mondial la box. Sportivul american va fi prezent în România săptămâna aceasta cu ocazia lansării băuturii energizante Black Energy, iar artistul a vrut să îi dăruiască un cadou aparte.

În cadrul galei de deschidere a vizitei lui Mike Tyson în România, ce se va ține la Nuba pe data de 5 octombrie 2016, pictorul Aidan Andon îi va înmâna acestuia darul său: un tablou personalizat realizat din pasiune. Portretul a fost realizat în alb și negru, prin tehnica ulei pe pânză, conform stilului caracteristic al artistului Aidan Andon. Acesta este recunoscut mai ales pentru colecția sa de portrete ale actorilor români, printre care Maia Morgenstern, Radu Beligan sau Horațiu Mălăele, dar și pentru tablourile realizate personalităților internaționale venite în vizită în România.

“Îmi face plăcere să pot oferi părți din mine și din munca mea, iar aprecierea pe care o simt atunci când oamenii își văd chipul reflectat în tablourile mele mă umple de mândrie. Reacțiile persoanelor care mi-au spus chiar că se privesc ca într-o oglindă și că se descoperă prin portretele făcute de mine sunt de nedescris în cuvinte. Faptul că am ocazia de a îl realiza și pe cel al renumitului boxer american Mike Tyson mă entuziasmează și mai mult, dar ca de obicei, mulțumirea mea va prinde formă abia atunci când i-l voi înmâna”, a declarat pictorul Aidan Andon.

Tablourile artistului au bucurat și alte personalități internaționale, de la actori la cântăreți. Vedete precum actorul și cântărețul englez Robbie Williams, actorul american Armand Assante sau actrița americană de origine chineză Bai Ling, toți au în comun portretele realizate de pictorul independent Aidan Andon.

Despre Aidan Andon

Pictorul român independent Aidan Andon este artistul umbrelor și al luminii, recunoscut pentru tehnica sa de a realiza tablouri în alb și negru, în ulei pe pânză. Cu o atenție sporită la detalii, Aidan Andon preferă să realizeze portrete deoarece numai astfel poate să surprindă chipul uman în cele mai fine detalii.

Aidan Andon realizează tablouri atât la comandă, cât și în semn de apreciere. Una din colecțiile cele mai populare ale sale reunește portretele marilor actori români precum Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Beligan, Tamara Buciuceanu-Botez, Toma Caragiu și mulți alții. Iar printre personalitățile pictate de Aidan Andon se regăsesc și vedete din afară, ca Robbie Williams, Kristanna Loken, Armand Assante, Bai Ling, Remy Bonjasky sau Costas Mandylor. Toate colecțiile și picturile pot fi urmărite și apreciate pe pagina de Facebook a lui Aidan Andon.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.