magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Airsoft – conceptul de joc care îți permite să te joci de-a războiul în condiții de siguranță maximă!

Jocul de-a războiul este unul dintre lucrurile pe care le-am experimentat cu toții atunci când eram copii și de care ne amintim chiar și atunci când suntem la vârsta maturității. Conceptul de airsoft reprezintă combinația între jocurile copilăriei, tehnicile și strategiile de luptă și scenariile de război, pe care îl putem juca atunci când suntem adulți. Iar partea cea mai interesantă a acestui concept este că le oferă jucătorilor posibilitatea de a dispune de tot ceea ce are legătură cu războiul, de la echipament şi arme, până la locațiile de luptă.

Bineînțeles, atunci când vorbim despre arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-AIRSOFT-442 te poţi familiariza cu tot ceea ce înseamnă replici de calitate și modul de funcționare a acestora) trebuie să știți că acestea sunt cât se poate de realiste, dar nu sunt arme în adevăratul sens al cuvântului.  Sunt doar niște replici, care imită până la cel mai mic detaliu armele reale, astfel încât jucătorii să aibă parte de o atmosferă cât se poate de realistă, atunci când se joacă de-a războiul! Plus că sunt extrem de sigure pentru a fi utilizate de orice persoană cu vârsta de peste 18 ani! Ești pregătit pentru o încercare pe terenul de luptă?

airsoft

De la jocurile copilăriei, la jocul care ne dezvoltă personalitatea!

Airsoft-ul nu este doar un joc, ci un concept capabil să ajute la formarea personalității și la dezvoltarea acesteia. Gândirea strategică, altruismul, respectarea regulilor, acceptarea înfrângerii, sacrificiul, fair-play-ul, respectul faţă de “inamicii” tăi și multe alte aspecte sunt îmbunătățite pe terenul de joc. Atunci când intri în luptă, nu te gândeşti doar la tine și la obiectivele trasate de către coordonatorul echipei, ci ai în vedere scopul final și modul în care echipa ta trebuie să-şi atingă acele obiective stabilite.

Acest sport va dezvolta și va perfecționa abilitățile de coordonare minte-corp, pentru a se ajunge la formarea de mecanisme capabile să accelereze capacitatea creierului de a analiza și stabili cele mai bune decizii pentru ține și echipa pe terenul de joc. Airsoft-ul te determină să gândești în mod constructiv, te ajută să-ți îmbunătățești mobilitatea generală și îți oferă, în același timp, posibilitatea de a te distra în mod activ. Nu doar tu și ceilalți din grupul tău formați o echipă, ci și tu cu arma ta sunteți o echipă, de aceea, atunci când ești pe terenul de airsoft, ai nevoie de coechipieri pe care te poți baza (pentru cei de tip armă poți accesa Airsoft.ro)! Joacă-te ca în copilărie, chiar dacă ești adult, fiindcă airsoft-ul îți oferă întotdeauna distracție la cele mai intense cote!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.