magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Allview P6 Life – probleme cu spatiul de stocare intern?

Foarte multe telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android au probleme cu spatiul de stocare intern. Indiferent ca vorbim despre telefoane de buget redus sau de telefoane scumpe, exista nefericitul caz in care producatorul nu s-a deranjat prea tare sa partitioneze intr-un mod cat mai logic memoria interna a telefonului.

Spre exemplu, luam un telefon cu 4, 8 sau chiar 16 GB spatiu de stocare intern, iar dupa ce instalam Facebook, Twitter si eventual Whatsapp, ne loveste peste bot mesajul „spatiu insuficient”. Intebarea logica este „Cum naiba? Ca doar are X gb liberi!”

Fix asta se intampla si in cazul lui Allview P6 Life, un telefon foarte bun dar care are probleme cu spatiul de stocare intern.

p6-life-emag

Dupa cum spuneam, memoria interna, desi insumeaza in total 8 GB, doar o mica parte este alocata instalarii aplicatiilor. In general cam 1 GB. Repartitionarea este un procedeu destul de dificil iar o mare parte din utilizatori fie sunt atehnici, fie n-au chef sa se complice.

Ca solutie provizorie va recomand utilizarea unui card SD. Totusi, nu va imaginati ca puteti instala pur si simplu aplicatiile pe cardul SD fara batai de cap. Pentru a face asta, trebuie intai sa faceti root telefonului, iar apoi purcedeti la instalarea aplicatiei Link2SD (sau altele similare) cu care mutati aplicatiile pe card.

Atentie. Nu orice aplicatie se poate muta pe card si nu orice aplicatie este recomandata sa fie rulata de pe un card.

Procedura de root petru Allview P6 Life este destul de simpla. Ai nevoie de aplicatia KingoRoot instalata pe computer si cam atat. Din pacat n-am rabdare sa va scriu un tutorial cu fiecare pas. Sunt sute pe internet. Spor!

Later edit: Nu trebuie neaparat sa utilizati KingoRoot. Am gasit un articol in care sunt prezetate 7 alte instrumente prin care puteti realiza aceasta procedura.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.