magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am aparut in ziar

Mereu am mers pe ideea ca daca faci lucruri bune, karma functioneaza. Moralitatea este unul dintre punctele mele bine consolidate si chiar daca din acest motiv nu o duc bine financiar, nu am de gand sa renunt la aceste principii care ma definesc.

Astazi am aparut intr-un ziar local, alaturi de Ionita George, Marina Ionita si Nunu Valentin. Am fost mentionati atat ca bloggeri cat si ca tineri cu initiativa. Suntem curati, nu ne-am politizat proiectele pana acum si nici nu doresc sa o facem in viitor.

Ziarul in care am aparut se numeste Viata Satului Meu si este distribuit in mod gratuit in Comuna Tartasesti. Daca doriti un numar al acestui ziar cred ca se poate rezolva cu un mesaj la contul de Facebook Viata Satului Meu cat si prin email la adresa [email protected]

Il felicit pe Răzvan Cornețeanu pentru inițiativa cu ziarul local, insa nu cred ca va exista un nou numar saptamana viitoare sau luna viitor. De fapt, nu cred ca va exista un alt numar al acestui ziar deloc. Nici macar daca o sa castige alegerile locale.

Nu am sa il sustin in campania electorala. Nu am drept de vot in comuna Tartasesti si nici nu doresc sa intru in jocuri politice. Nu vreau sa instig catre un partid sau altu, nu vreau sa va influentez oamenii si nici nu intentionez sa-mi exprim parerile politice.

Este foarte important sa mergeti la vot si sa decideti singuri persoana pe care o simpatizat. Nu va lasati cumparati de galeti sau alte spagi electorale.

La final tin sa le multumesc tuturor celor care m-am ajutat cu portalul online cat si celor care au particiat in campania Let’s do it Romania din anul 2011. A fost un an curat in care s-a simtit implicarea lor.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
9 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.