magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am emotii de #evoBLOGGER

Pe langa munca, articole scrise, nopti nedormite si alte lucrurile care se vad, un #evoBLOGGER este in primul rand tot om si are emotii. Unele sunt legate de castiguri, altele sunt de facturile care il macina si parca nu mai face fata cu plata, cateva despre dragoste si sanatate, iar altele de familie si alte griji.

Suntem oameni, nu super eroi!

Totusi luptam pana la captat, indiferent de castig, de miza, de pierderi. Sunt cateva persoane in online-ul din Romania, adevaratii evoBLOGGERI, de la care am avut sansa sa invat cate ceva. Ii admir si sa ii observ crescand inca de mici. Poate de aici mi se si trage toata perseverenta asta si dorinta de profesionalism.

Legat de campania #evoblogger am emotii destul de mari, cand m-am inscris in concurs nu imi doream premiul, insa doream sa castig concursul. In momentul de fata am ramas fara telefon, fapt care ma face sa imi doresc neaparat premiul insa consider ca sunt alte articole mai bune decat ale mele.

De pe urma campaniei am avut deja de castigat, am gasit un blog nou de lecturat si poate un viitor cititor al meu, pe cetele.info. Pe langa aceste doua lucruri am realizat faptul ca nu se acorda suficienta atentie producatorilor locali.

Sper ca evoMAG a fost atent la discutiile pe care le-am avut pe twitter si se gandeste la solutii de promovare. Exista zeci de bloggeri care ar testa orice tableta sau telefon produs in Romania.

Felicitari tuturor participantilor!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.