magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am fost la vot in Comuna Brezoaele

De când am drept de vot, este pentru prima dată când am mers să votez fără să mă simt impulsionat de un motiv anume sau „forțat” de prieteni să-mi exercit acest drept.

După ce mi-am terminat cafeaua și verificat emailurile, m-am îmbrăcat și am început să merg lejer către școala generală, acolo unde au fost pregătite secțiile de votare.

Am fost surprins încă de la intrare de organizare. Toată lumea era calma, am trecut prin procesul de măsurare a temperaturii și dezinfectarea mâinilor (ceea ce mi se pare foarte bine), apoi am fost direcționat către o sală în funcție de numele de familie.

Mi-a fost scanat buletinul, am luat o stampila și fisele de vot, am pus stampila așa cum am crezut că este cel mai corect, am băgat buletinele de vot în urnele corespunzătoare apoi am luat buletinul și am plecat.

Tot procesul ăsta a durat 2 – 3 minute. Extrem de rapid, extrem de eficient și toată lumea a fost organizată.

Prezența la vot in comuna Brezoaele

Potrivit statisticilor oficiale puse la dispoziție de către Autoritatea Electorală Permanentă prin site-ul https://prezenta.roaep.ro, prezenta la vot in comuna Brezoaele este următoarea:

Pana la ora 16:00

Nr. Secție Localitate Total Înscriși Total votanți Prezență
154 BREZOAIA 790 380 48,10 %
155 BREZOAIA 985 485 49,23 %
153 BREZOAELE 1059 538 49,04 %

Statistica după alegeri:

Nr. Secție Localitate Total Înscriși Total votanți Prezență
154 BREZOAIA 790 746 68,00 %
155 BREZOAIA 985 724 73,50 %
153 BREZOAELE 1059 558 70,63 %

Rezultate alegeri comuna Brezoaele 2020

In ceea ce privește rezultatele alegerilor locale, statisticile oficiale îl reconfirmă in funcția de primar pe Tudorache Nicolae cu 1601 voturi, în timp ce contracandidatul Cosma Ștefan a reușit să strângă 374 voturi. Nu știu dacă e bine sau rău, cert este că alte alternative în afara celor doi, nu au existat.

Candidat Partid Voturi
TUDORACHE NICOLAE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL 1601
COSMA ŞTEFAN PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT 374

Poate ca peste 4 ani vom avea parte de mai mulți candidați, ideal să fie undeva intre 30 si 40 de ani. Pentru funcția de primar nu consider că experiența și relațiile în politică sunt relevante.

Ce mi se pare mai important sunt capacitățile administrative, experiența reală in management, antreprenoriatul, coordonarea unei echipe/leadership și deschiderea către lucruri noi, deoarece este necesară o schimbare radicală de mindset.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.