magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am ramas fara smartphone

Din pacate am ramas fara unica mea legatura rapida cu internetul si nu numai. Ieri, in jurul orei 20, am iesit afara sa intampin un prieten. Am stat cu el de vorba in jur de 20 de minute, timp in care telefonul meu a ramas pe capota masinii acestuia. La plecare, pur si simplu am uitat sa imi iau telefonul de pe masina. Probabil acesta a cazut la doar cativa metri pe langa poarta curtii unde locuiesc eu. E o strada inchisa, n-ar fi fost prea multe maini de puteau sa il gaseasca. Am si cativa suspecti, insa nu pot arunca vina fara dovezi solide. In plus, a fost prostia mea sa uit de el!

Si uite asa s-a dus naiba un telefon de care chiar m-am atasat si de pe care am scris o multime de articole pe blog. E vorba de un Samsung Galaxy Mini, versiunea S5570, terminal pe care l-am castigat (s-au mai bine spus muncit) in prima campanie evoBlogger.

Cum nu pot sa stau fara telefon iar de bani nu dispun momentan, probabil am sa incep sa vanez toate concursurile interesante. Si sincer sa fiu, situatia e cam jalnica fara job. Insa incetez sa ma mai plang deoarece imi sar in cap oamenii care fac mai mult rau incercand sa imi ofere sfaturi.

Deci: Zip it!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
8 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.