magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am schimbat domeniul blogului personal

Sunt aproape sigur că nimeni nu a remarcat portarea/migrarea conținutului de pe mihaiioan.ro, domeniul web pe care l-am utilizat în ultimii 6 ani, pe ejohnny.ro, domeniu pe care l-am achiziționat pentru a-mi lansa un blog în limba engleză, cât și ca backup în cazul unui astfel de scenariu.

Bănuiesc că este de la sine înțeles din primul paragraf că nu am reușit să fac transferul domeniului mihaiioan.ro pe numele meu. Nu știu de ce, însa după ce am primit cheia de transfer de la actualul proprietar, am făcut toate demersurile necesare existente pe site-ul rotld și am așteptat.

si am tot asteptat

După o vreme de așteptat mi-am dat seama că a sosit momentul să apelez la soluția de backup. Prin urmare, am decis că este mai bine să-mi strâng bagajele, să fac curățenie pe serverul de găzduire și să portez tot conținutul la noua adresă, ejohnny.ro „/ – slash” blog. Decizia a fost una destul de simplă și logică, deoarece avem deja domeniul web cumpărat și blogul în limba engleză acolo (chiar dacă e în moarte clinică). Tot ce trebuia să mai fac era să mă hotărăsc dacă pun totul într-un folder /blog sau dacă e mai ok să utilizez un subdomeniu.

Încă mai am de pus la punct anumite chestii tehnice, de revizuit politica de Cookie-uri, poate chiar de scris un TOS și o politică de confidențialitate a datelor personale, însa nu găsesc nici timpul necesar și nici motivația să fac treaba asta.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
6 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.