software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am văzut Dota Dragon’s blood și mi-a plăcut

Pe vremea când eram in liceu Dota era o hartă special concepută pentru Warcraft 3. N-am fost niciodată pro player, însă pierdeam zile și nopți jucând alături de colegi și prieteni.

Îmi aduc aminte de un moment din 2007, în perioada revelionului, când ne-am refugiat acasă la un prieten și am făcut un maraton de Dota timp de o săptămână. Am inceput de revelion și ne-am oprit abia pe 7 ianuarie, următorul an. Hell of a lan party!

După două zile de Cola, chipsuri și Dota, m-am băgat la somn pentru câteva ore. Când m-am trezit, prietenii mi-au spus că mormăiam somnambul că “trollul e bun! trollul e bun!”

Eu nu-mi amintesc însă îi cred pe cuvânt.

In urmă cu două zile m-am uitat pe Netflix la serialul Dota: Dragon’s Blood și chiar mi-a plăcut.

Deși nu sunt jucător de Dota 2 și nu cunosc povestea din spate, mi se pare că filmul reușește să imprime o poveste decentă, caracterele sunt bine conturate iar acțiunea și firul narativ nu m-au plictisit deloc.

Am devorat un sezon întreg într-o singură noapte, fără să-mi dau seama când a trecut timpul. Pe la 5 dimineața am închis laptopul și m-am băgat la somn amintindu-mi de perioada liceului și de meciurile de Dota.

Dacă sunteți amatori de fantasy sau fani ai jocurilor realizate de Blizzard, serialul Dota s-ar putea să fie pe gustul vostru.

Mai jos regăsiți trailerul oficial Dota Dragon’s Blood.

 

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.