magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am văzut Dota Dragon’s blood și mi-a plăcut

Pe vremea când eram in liceu Dota era o hartă special concepută pentru Warcraft 3. N-am fost niciodată pro player, însă pierdeam zile și nopți jucând alături de colegi și prieteni.

Îmi aduc aminte de un moment din 2007, în perioada revelionului, când ne-am refugiat acasă la un prieten și am făcut un maraton de Dota timp de o săptămână. Am inceput de revelion și ne-am oprit abia pe 7 ianuarie, următorul an. Hell of a lan party!

După două zile de Cola, chipsuri și Dota, m-am băgat la somn pentru câteva ore. Când m-am trezit, prietenii mi-au spus că mormăiam somnambul că „trollul e bun! trollul e bun!”

Eu nu-mi amintesc însă îi cred pe cuvânt.

In urmă cu două zile m-am uitat pe Netflix la serialul Dota: Dragon’s Blood și chiar mi-a plăcut.

Deși nu sunt jucător de Dota 2 și nu cunosc povestea din spate, mi se pare că filmul reușește să imprime o poveste decentă, caracterele sunt bine conturate iar acțiunea și firul narativ nu m-au plictisit deloc.

Am devorat un sezon întreg într-o singură noapte, fără să-mi dau seama când a trecut timpul. Pe la 5 dimineața am închis laptopul și m-am băgat la somn amintindu-mi de perioada liceului și de meciurile de Dota.

Dacă sunteți amatori de fantasy sau fani ai jocurilor realizate de Blizzard, serialul Dota s-ar putea să fie pe gustul vostru.

Mai jos regăsiți trailerul oficial Dota Dragon’s Blood.

 

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.