Ca si fratele sau din 2005, serialul Constantine este inspirat din benzile desenate “Hellblazer” ce au fost publicate de catre DC Comics. As putea spune ca atmosfera pe care am simtit-o in primele momente din episodul pilot a avut oarece aroma de Supernatural.

Aroma asta a disparut imediat ce am facut cunostinta cu personajul principal, John Constantine, un exorcist ce reuseste sa fie uneori amuzant prin aroganta pe care o manifesta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0VukUg5Jh6k]

968full-angélica-celaya

In serial apare frumoasa Angelica Celaya in rolul lui Zed, o tanara cu abilitati psihice interesante, precum “previziunea” dar cu un trecut tulburator, ce se alatura oarecum fortat “echipei” lui Constantine. Serialul este plin de mister, are o poveste destul de captivanta si mi se pare foarte bine filmat si realizat.

Din pacate am inteles ca a fost anulat de catre NBC din motive nu foarte clare, NBC plangandu-se de audienta scazuta. Imediat dupa ce a serialul fost anulat, Daniel Cerone a publicat pe internet scenariul pentru ultimul episod.

Fanii au avut surpriza sa-l revada pe Matt Ryan, chiar in rolul de John Constantine, intr-un episod din Arrow. Ba chiar mai mult, in episod Constantine a folosit o pana de paun pentru a se scarpina pe spate. Got it? NBC vs CW

Mai multe informatii despre serial gasiti pe IMDB.