magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

AmazonHub.ro – cum să minți fără să pari cretin

În ultima lună am început să primesc tot mai mult spam despre AmazonHub.ro, care-mi promit că mă voi îmbogății ca prin minune, dar nu înainte de a cumpăra cursul lor mega explicativ, realizat în urma a trei ani de activitate, cu zeci de produse vândute și încasări de peste 3 milioane de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=n0B_MucjCCw

Subiectul nu-i nou, cum de altfel nici tehnica lor penibilă de manipulare și vânzare nu este nouă. Despre hoaxul asta a mai scris Vali, Gabi și se pare că mai sunt și alți oameni care gândesc și înțeleg cum funcționează o mare parte din „comerțul online” cu diferite produse pe afară.

Întrebarea mea este cât se poate de simplă:

„Cum poti realiza incasari de peste 3 milioane de dolari, din zeci de vanzari cu niste produse de maxim 80 de dolari fiecare?”

Fie am învățat eu altă matematică, fie respectivii chiar sunt adevărate genii ce pot asigura în următorii 3 ani PIB-ul necesar Ministerului Educației, caz în care propun angajarea lor cât mai rapidă de către stat.

Și aș mai propune o chestie. Ai făcut 3 milioane de dolari? Sunt fiscalizați? Dacă respectivii tot susțin că au făcut 3 milioane de dolari în 3 ani de activitate, deși firma este înregistrată în 2017, propun ca organele abilitate, spre exemplu ANAF-ul, să facă un control fiscal serios.

Să mai menționez și de utilizarea logo-ului Amazon în scopuri comerciale?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
5 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.