magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

ANAF trebuie sa isi concedieze angajatii incompetenti

Atentie. Articol fara poze.

Desi am fost cat se poate de direct in titlu, n-am nici cea mai vaga idee despre cum am sa continui articolul asta intr-un mod cat mai ok cu putinta. Spun asta pentru ca daca as avea propria mea firma, prin urmare proprii mei angajati, nu stiu cum le-as putea da vestea ca sunt concediati.

Ce ai spune unui om care urmeaza sa fie concediat? Indiferent daca angajatul sau angajatii respectivi isi fac treaba, sau daca sunt sau nu necesari in firma, este foarte dificil sa spui unor oameni ca de maine sunt concediati. Treaba asta devine si mai grea atunci cand oamenii respectivi ocupa niste functii din simplu motiv ca au nevoie de un salariu. Nu pentru ca sunt buni, nu pentru ca stiu meseria respectiva, nu pentru ca au o vocatia sau chemare si categoric nu pentru ca sunt bine platiti. Oamenii aia stau pentru ca au nevoie de bani.

Totusi, in urma unui articol citit pe HotNews in care unui anumit Dan Radu ii este refuzata eliberarea unei adeverinte de care o functionara ANAF, pe motiv ca nu mai seamana cu persoana din buletin, o sa afirm cat se poate de clar faptul ca ANAF-ul (ca si restul institutiilor) trebuie sa isi concedieze angajatii incompetenti.

Indiferent daca lucrezi la stat sau in mediul privat, atunci cand ocupi o pozitie in care vorbesti cu oamenii, esti platit sa zambesti, sa te comporti frumos si sa te prefaci ca iti pasa de problemele lor. Treaba ta este sa suporti toata pula si toate injuraturile care ti se adreseaza, fara a te hazarda, fara a lua oamenii de sus si fara sa te crezi mai important ca ei.

E posibil sa sune foarte urat ceea ce spun, insa daca povestea individului este adevarata, ceea ce este extrem de plauzibil, atunci ANAF TREBUIE sa o concedieze pe respectiva indiferent de cate guri are de hranit. Sau macar sa o mute din postura de functionar la ghiseu, ca operator in spatele unui computer sau operatoare de matura etc.

Cand un cetatean se duce la o agentie a statului pentru a-si rezolva problemele, spre exemplu sa isi plateasca o taxa, nu este treaba functionarului public sa ancheteze persoana respectiva. In cel mai rau caz, daca functionarul respectiv simte ca ceva nu este in regula, poate cheama un organ abilitat, un sef, salvarea, politia, poate chiar pe Dumnezeu.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.