magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Aparatele de muls vaci – utilajele ultra moderne pentru ferma ta (P)

Nu toata lumea stie care este rolul unui aparat de muls vaci, adica, clar, pentru muls vacile, insa eficienta acestuia este mult mai mare decat oricare alt aparat pe care il detine o ferma.

Laptele comercializat prin magazine si supermarketuri trece printr-un proces vast pentru a putea ajunge in forma regasita pe rafturi. Daca acest proces nu este indeplinit de catre producator, laptele nu va putea fi comercializat si consumat mai departe.

Detinatorii fermelor cunosc foarte bine importanta pe care o au aceste aparate zootehnice cu care se mulg efectivele. In primul rand, stiu foarte bine ca aceste aparate de muls vaci sunt mai eficiente decat lucrul manual care pana nu demult era efectuat. Pentru un profit mai mare si pentru amortizarea pretului al acestor utilaje, fermierii stiu ca au nevoie de calitate superioara.

aparat muls vaci

In plus cu ajutorul unor astfel de aparaturi de ultima tehnologie isi vor gestiona mult mai bine activitatea, ceea ce inseamna ca totul va decurge mult mai rapid. Daca inca nu detineti un aparat de muls vaci, insa detineti o ferma, inseamna ca nu respectati normele legale si trebuie sa va grabiti in achizitionarea utilajelor zootehnice, pentru ca pe langa aparatul de muls vaci, veti avea nevoie si de tancul de racire a laptelui.

Aparate zootehnice necesare – aparatul de muls vaci si tancul de racire a laptelui

Cele doua aparate zootehnice mentionate mai sus se pot achizitiona de pe FermierulAfacerist.ro. Acesta este un magazin online ce ofera uitilaje de ultima generatie pentru toti cei care isi doresc o ferma utilata conform standardelor europene.

In plus in cadrul magazinului online FermierulAfacerist.ro veti mai gasi si: echipamente de ferma, utilaje de procesare a laptelui si echipamente de gradina. Pentru toti fermierii moderni, Fermierul Afacerist le pune la dispozitie o gama variata de produse utile cu ajutorul carora vor eficientiza munca angajatilor sai.

In cadrul gamei de aparate de muls vaci veti regasi urmatoarele modele:

  • Aparate de muls vaci Double Milka – aceste utilaje zootehnice au o capacitate mare de mulgere si pot mulge pana la 24 de vaci pe ora. Intrand pe site-ul oficial FermierulAfacerist.ro veti regasi acest model de aparat de muls vaci
  • Siteme de muls vaci – unele dintre cele mai utile aparate de muls vaci. Puteti mulge pana la 5 vaci cu ajutorul acestui sistem de muls vaci, foarte eficient. Acesta are urmatoarele dotari: un sistem de spalare automata, receptor de lapte cu sistem de nivel si un sitem cu ajutorul caruia se pompeaza laptele direct in tancul de racire

Acestea sunt doua dintre cele mai eficiente aparate de muls vaci, insa pe platforma online Fermierul Afacerist veti regasi o gama mult mai mare din care puteti alege ceea ce va este necesar pentru a eficientiza munca angajatilor vostri.

Achizitionand aparatul de muls vaci de pe magazinul online FermierulAfacerist.ro veti beneficia de transport gratuit. Alegeti unul dintre modele de aparate de muls vaci pe care Fermierul Afacerist vi le pune la dispozitie si echipati-va ferma cu utilaje de ultima generatie in conformitate cu standardele legale, efiencizand munca angajatilor, care pana acum parea o corvoada!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.