magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Articole scrise de pe telefonul mobil

telefon nokia lumia

In general nu obișnuiesc să scriu articole pe blog de pe telefonul mobil. Oricât de smartphone aș zice ca e, scrisul pe o tastatură virtuală nu se compară cu scrisul pe o tastatură fizică. Parcă îi lipsește ceva. Scrisul pe tastatură fizică are ceva aparte, la fel și scrisul de mână sau cititul unei cărți în format clasic, adică de hârtie.

Totuși, în ciuda acestui minus am început să scriu uneori de pe telefonul mobil. Acest lucru se datorează tastaturii Word Flow inclusă în telefoanele cu Windows, fapt ce permite nu doar tastarea rapidă ci și utilizarea diacriticelor (după cum puteți observa), a unui sistem predictiv cât și a „swipe-ului”.

Până acum nu am reușit sub nicio formă să utilizez tastatura SwiftKey de pe un telefon cu Android. Pur și simplu nu mi se pare naturală și parca ii lipsește fluiditatea întâlnită pe Windows. Am utilizat în schimb o tabletă de la InfoTouch pentru aproximativ un an, timp în care am fost oarecum forțat să tastez exclusiv pe touchscreen. La momentul respectiv a fost o experiență foarte plăcută însă tare mi-ar plăcea să încerc o tabletă cu Windows.

Sunt sigur că nu am să scriu foarte multe articole de pe telefonul mobil, însa e bine de știut că pot scrie chiar și in situații in care n-am laptopul cu mine.

photo credit: In the hizzy for awhile. cc @film_girl via photopin (license)
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.