magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Avem parte de cea mai urata campanie electorala de pana acum

campanie electorala

Anul asta lucrurile parca au scapat de tot de sub control si au generat cea mai urata campanie electorala de pana acum. Am vazut cel putin 20 de povesti, de la partide diferite, toate dupa același model penibil de a arata cu degetul ce a facut opoziția.

Va invit sa faceti urmatorul exercitiu de imaginație:

În comuna X, băbuța Y, aflată la 70, 80 sau chiar 90 de ani, merge la primărie cu diferite întrebări. Primarul comunei X se înfige în „săraca băbuță” și o da afară cu forța. 

In general cam toate poveștile astea sunt niste fabulații mizerabile, menite sa denigreze imaginea candidatilor inscrisi intr-o campanie electorala. Jocurile astea de imagine par sa mearga din ce in ce mai bine bine, deoarece mașinăriile de PR ale partidelor au descoperit o arma noua: Internetul.

Eu inteleg perfect libertatea de exprimare, in special a presei, dar trebuie sa intelegem faptul ca se poate transforma oricand dintr-un mijloc de comunicare si informare intr-unul de manipulare si dezinformare. Chiar de dorm ca presa sa fie utilizata in modul asta? Pentru ca din intelegerea mea, un jurnalist trebuie sa relateze stiri, nu sa le inventeze.

Ma repet.

Un jurnalist trebuie sa relateze stiri, nu sa le inventeze.

Revenind la politica, remarc faptul ca partidele nu mai au nicio treaba cu disciplina distinctă pe care trebuie sa o reprezinte. Nu mai conteaza daca sunt liberali, democrati, social democrati etc. In momentul de fata totul e ca o ciulama oribila. Nu exista nici un fel de cod etic sau moral intre oamenii care fac politica. Sunt ca niste adolescenti aflati in liceu. Nu exista un plan de dezvoltare comun pe termen lung, nici macar trasat in linii mari.

Viitorul este deja clar. Guvernul nou o sa distrugă cam tot ce a facut guvernul vechi. Every fucking time!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.