magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Beraria H, PUBG, BLPXVI, 11.11.2017

Nu ați înțeles nimic din titlu, asa-i?

Hai să vă traduc. După o perioadă destul de lungă în care rutina s-a instalat în viața mea, totul rezumându-se la muncă – mâncare – somn, particip la un eveniment pe care l-am așteptat cu multă nerăbdare, BLP, adică Bloggers Lan Party, eveniment ajuns deja la ediția XVI.

Evenimentul este găzduit la Beraria H mâine, 11 noiembrie 2017 iar legenda zice că la BeeLeePee se lasă cu bătaie, dar nu fizică, că nu suntem sălbatici, bătaie digitală, online, în jocuri video. Legenda mai spune și că finaliștii pleacă de acolo cu diferite premii.

Cam așa era începutul de articol pe care am încercat să-l public vineri seară, însa oboseala și-a spus cuvântul și n-am mai reușit. Prin urmare, acest articol se transformă dintr-un anunț într-o scurtă recenzie post event.

Și dacă tot am menționat de premii, în continuare vă fac o listă cu ce am reușit să rețin din ziua respectivă:

 • Sprite a oferit câștigătorului turneului de FIFA 18 o șansă foarte interesantă, mai exact posibilitatea de a participa oriunde în Europa la un meci de fotbal dintr-o competiție (la alegere).
 • turneu de PUBG, cel mai mare din Romania de pana acum, a avut ca sponsor Lenovo iar premiile oferite constau în 4  șoareci optici modelul Lenovo Gaming Y GX30L02674 pentru locul 2 și 4 claviaturi Lenovo Y Gaming Mechanical Keyboard GX30K04088 pentru locul 1
 • Tot Lenovo a mai oferit și un premiu extra pentru creativitate. Sub deviza #WeAreLegion, hashtag pe care îl puteți verifica și urmării pe rețelele sociale, participanții au fost invitați să facă o fotografie (cât mai creativă) cu vedeta evenimentului, tigaia PUBG – Legion. Odată postată pe Facebook cu hashtag-urile #WeAreLegion și #BLPXVI intra automat în concurs, unde o echipa de experți dezbat creativitatea la un pahar de bere. Gamer-ul norocos pleacă acasă cu un monitor LCD Lenovo de 27 de inch.
 • TP-Link a sponsorizat turneul de Hearthstone ce a avut 4 premii:
  • Locul IV – Rucsac TP-Link
  • Locul III – Router TP-Link TL-WR940N
  • Locul II – Pachet „Extend your network” – Router TP-Link Archer C1200 + Range extetender TP-Link RE350
  • Locul I – Pachet „Smart Home” – Priză inteligentă TP-Link HS110 + Bec inteligent TP-Link LB130
 • Bitdefender a oferit licențe gratuite și tricouri tuturor celor înscriși la eveniment și ne-au oferit, ca de fiecare dată, binecunoscutul Bitdefender Safe Space, adică o camera de 12 – 16 metri pătrați, cu doua „canapele” super mari, unde te puteai relaxa intre competiții sau intra pentru puțină odihnă. În Bitdefender Safe Space s-a ținut și o mică competiție de Spaceteam, un joc de mobil pentru 4 persoane. „Aceștia sunt un echipaj spațial ce are o super provocare: trebuie să descopere vulnerabilitățile navetei și să le repare pentru a călători prin univers. Cu multă coordonare și muncă în echipă, cei patru membri vor ieși din spațiu antifonic Bitdefender Safe Space cu un timp de rezolvare al jocului cât mai scurt, iar asta, la finalul zilei, le poate aduce premii.”
 • Berăria H, cei care au găzduit evenimentul, a oferit 3 premii finaliștilor de la Catan:
  • Locul III – 6 invitații concert Cargo – 29 noiembrie
  • Locul II – bon consumație 200 RON
  • Locul I – voucher 110 beri

Aparent s-a jucat și Mortal Kombat, însă n-am fost prea atent și nu știu dacă au existat ceva premii. Totuși, e cineva care a venit doar pentru premii?  Pentru ca eu nu merg niciodată la astfel e evenimente pentru premii, cel mai mare câștig este networking-ul și socializarea cu oameni noi.

Evenimentele de acest gen iți oferă posibilitatea de a cunoaște oameni ce activează în mediul online, unii chiar foarte pregătiți, cu o lungă experiență în blogging, marketing, social media, etc, cu care poți intra în conversație și învăța lucruri noi. Ba chiar mai mult, un eveniment ca Blogger Lan Party iți poate deschide drumul către o carieră de succes, trebuie doar să ai curaj să merg și să vorbești cu oamenii.

În ceea ce mă privește, m-am distrat destul de mult, am socializat cu oamenii, am cunoscut persoane noi, am zâmbit, m-am relaxat în Bitdefender Safe Space, am reușit să răcesc destul de puternic deși n-am băut decât jumătate dintr-o halbă de bere rece.

celebra tigaie PUBG - Legion
celebra tigaie PUBG – Legion

Organizarea a fost relativ bună, s-a simțit din plin prezența voluntarilor fără de care era extrem de greu de coordonat activitatea, oamenii au fost destul de bine instruiți și păreau să știe ce este de făcut, însă atmosfera din Beraria H a fost, să zicem, nepotrivită pentru eveniment, existând câteva momente din zi în care muzica era mult prea tare, fiind imposibil sa porti o discutie, ca să nu mai zic de jucat PUBG unde ai nevoie de liniște.

N-am reușit să fac poze de la eveniment, însă aparatul meu a fost la Roxana care a reușit să facă nu mai putin de 1600 de poze! O parte din ele le găsiți pe Facebook, aici.

Squad-ul de la campionatul de PUBG
Squad-ul de la campionatul de PUBG

PS: Toma, la multi ani! 🙂

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.