bloggers lan party #blpxi

Da. Am fost la BLP. Gata! Nu mai huiduiți!

Stiu ca n-am publicat nimic pre-eveniment, insa nu aveam certitudinea daca reusesc sau nu sa merg la #BLPXI, adica editia cu numarul 11 a Bloggers Lan Party, eveniment de gaming si socializare organizat de catre Toma.

De data asta evenimentul a avut loc la Grand Combo in Baneasa Shopping City, unde ne-am bucurat de un spatiu extrem de mare, impartit dupa cum urmeaza:

  • Zona pentru jucatorii de biliard – Desi mi-ar fi placut sa joc biliard, n-am avut  contact cu zona asta, considerand ca mi-ar fi rapid prea mult timp.
  • Zona pentru jucatorii de bowling – Aici a fost mega agitatie! Nu stiu de ce, dar pistele de bowling au reprezentat o atractie majora pentru majoritatea. Cred ca ma bine de jumatate din participanti au trecut pe aici si s-au jucat bowling, chiar daca n-au participat la competitie.
  • Zona special amenajata cu similatoare pentru F1 – Nu stiu exact cat de popular a fost simulatorul de F1, insa cei care au participat in competitie clar s-au simtit foarte bine.
  • Zona “muntoasa” pentru jucatorii de Fifa16 – Pentru mine zona asta era extrem de marfa, dar nu datorita consolelor de XBOX pentru Fifa, ci mai degraba arhitecturii si peretilor pe care te puteai cățăra.
  • O zona clasica cu mese rotunde un s-au jucat board games. Mai exact aici s-a desfasurat competitia de Catan si posibil competitia de 2048.
  • O zona cu un super setup amenajat de Asus Romania pentru competitia de Overwatch

 

 

Initial, cand m-am inscris pe site, am bifat ca vreau sa particip la competitiile de Catan, F1 si Overwatch. Am realizat totusi ca as vrea sa ma bucur de mai multa socializare iar participarea la 3 competitii ar putea sa-mi rapeasca prea mult timp. Asa ca am renuntat la Catan si F1 si m-am concentrat pe socializare.

 

 

Am avut la dispozitie si o super terasa, cu iarba sintetica si locuri special amenajate pentru fumat. Terasa asta a fost preferata chiar si de nefumatori care veneau pur si simplu pentru socializare. Pentru mine terasa a fost cea mai tare zona deoarece am reusit sa stau de vorba cu oameni noi pe care ii stiam doar din online.

bloggers lan party terasa
Sursa: fb

Competitile au fost pe plan secundar. Am mers deoarece aveam nevoie de putina relaxare. A fost o saptamana nebuna iar #BLPXI mi-a oferit fix ce aveam nevoie pentru a ma deconecta.

Regret un singur lucru. N-am avut cu sa fac mai multe fotografii si filmari. Dar lasa ca au facut altii, le vedem in urmatoarele zile.

Later Edit: de data asta m-am ferit de camerele Digi24.