software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Blogging, bani si influenta

Imi aduc aminte de inceputurile mele ca blogger. Sau, asa zis blogger. Citeam diverse chestii pe la altii, ma enervam si refulam aici , pe blog, despre tot ceea ce nu imi convine. In general toate subiectele mele erau sociale, faceau referinta la lumea in care traiesc si la nemultumirile si problemele pe care le aveam.

influentaDesi eram frustrat, a fost un inceput bun. Blogul a fost psihologul meu fidel, la care m-am confesat de cate ori era nevoie. Probabil ca am scris sute de articole care au ramas nepublicate. Majoritatea dintre ele fiind frustrari de moment, care nu ar fi imbogatit internetul cu nimic.

Dupa o vreme m-am maturizat, am inceput sa scriu mai mult si mai bine. Pot spune ca sunt multumit de performantele mele ca “blogger”? Absolut. Sunt foarte multumit de rezultate, de faptul ca am progresat, corectat gramatica si cunoscut o multime de oameni. Insa nu ma limitez la atat!

Blogging-ul e placut. Capeti influenta, notorietate, inveti multe lucruri noi si chiar faci bani din asta, daca stii sa profiti de ocazii. Nu sunt genul de persoana care se lauda cu asta. Cunosc multi oameni care castiga de pe net mai mult decat majoritatea bloggerilor la un loc, insa nu se lauda.

Dar gata, spor la blogging! Doar nu va asteptati ca acest articol sa fie un “tutorial” despre “cum sa faci ban din blog” sau “cum sa faci bani pe net“.

2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.