magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

BlogPoint.ro – o afacere online aflata pe drumul cel bun?

Internetul romanesc a avut parte de o multime de proiecte asemanatoare BlogPoint.ro, insa nu toate s-au ridicat la asteptarile pe care publicul tinta si probabil proprietarii le planuiau. Totusi, in anumite cazuri, au existat si proiecte de succes care inca ruleaza si fac o gramada de trafic si bani prin intermediul blogurilor.

BlogPoint.roSa fie BlogPoint.ro o afacere de succes?

In randul afacerilor pe internet nu-i niciodata usor sa gasesti formula corecta. Nu este greu sa faci bani pe internet, este greu sa gasesti metoda optima si viabila pentru tine. Chiar daca BlogPoint.ro nu a ajuns inca la nivelul asteptat, are toate sansele sa o faca.

Este nevoie de multa munca, rabdare si posibil de ceva investitii financiare din partea celui care a lansat platforma.

Si totusi…

Ce este BlogPoint.ro?

Pe site este descris ca fiind un proiect unic a carei menire este sa ofere informatii utile tuturor celor care activeaza in mediul online, mai exact in aceasta industrie de advertising online. Practic, BlogPoint.ro este o platforma online care isi propune sa traseze un drum cat mai simplu intre bloggeri, agentii si clientii care doresc publicitate.


Dragos SchiopuPersonal cred ca este inutila o lista prea variata de servicii, lumea nu isi doreste sisteme complicate. Din propria experienta cred ca simplitatea este cheia succesului. Mai ales in mediul online!

Spre deosebire de alte platforme si proiecte de genul asta, Dragos Schiopu, fondatorul BlogPoint.ro, isi doreste ca toate premiile sa fie in bani. Din experienta pe care o are ca blogger (tind sa ii dau dreptate) a realizat ca banii sunt mult mai importanti pentru un blogger decat premiile ce constau in diferite produse. Un blogger isi plateste lunar/anual hostingul, domeniul si foarte posibil alte servicii care il ajuta in desfasurarea activitatilor online.

Dar cam atat. BlogPoint.ro a pornit astazi prima campanie iar premiul este de 100 euro. Desi bloggerii mai vechi nu vor fi extrem de tentati, avem cateva sute de incepatori, poate mii, care trebuie sa inceapa de undeva.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.