software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Care este gradul de cultura al romanilor?

In primul rand iti multumesc ca esti interesat de gradul de cultura al romanilor. Ma bucura ca iti pasa. Sau, cel putin, vreau sa cred ca iti pasa. Totusi, este destul de imposibil de cuantificat gradul de cultura. Cum as putea sa masor asta? 8 din 10 romani sunt inculti? 2 din 10 sunt destepti? Procentual? Facem un test grila?

Vrei sa vezi care este gradul ce cultura al romanilor? Fa o plimbare prin Bucuresti, prin baruri, prin cafenele, prin piete, prin parcuri. Sa nu uit de cel mai important lucru. Intra in contact cu lumea. Vezi ce subiecte sunt capabili sa dezvolte, ce parere au despre pokemon go, de unde cumpara legume, chestii…

Esti prea comod? Nu-i nimic. Fa-ti un cont nou de facebook si verifica pulsul online. Ne e nevoie sa faci prea mult efort. Intra pe un grup destinat romanilor si-ti alegi de acolo victimele.

Multi il injurau pe Zmenta ca are valoare, dar nu stiau ca “Bani bani este înseamnă sa om”. Nu stiu ce inseamna, dar daca Sebastyan Gabryel cu facultate de boss a zis asta, cum sa-l contrazic?

sebastyan-gabryel-bani

As putea continua cu exemple la nesfarsit. Gradina chiar este atat de mare.

2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.