In urma cu o saptamana a inceput o campanie puternica de promovare a produselor Bitdefender. Acestia au lansat de curand Bidefender 2015 si au oferit mai multor oameni din blogosfera licente pentru concursuri. Marti m-am inscris la cel organizat de Gabriel iar astazi am aflat cu bucurie ca ma numar printre cei 10 norocosi. 😀

Partea amuzanta e ca m-am inscris si la concursurile altor 2 blogeri, insa n-am castigat. Chiar eram destul de interesat de o licenta pentru Bitdefender si ma gandeam sa le cer oamenilor de la Bitdefener Romania o licenta in schimbul reclamei pe blog. Ei bine, se pare ca nu mai este nevoie sa fac asta pana anul viitor.

Totusi, ma ofer voluntar sa le fac reclama prin intermediul acestui articol si va indemn sa le folositi serviciile. Asa cum spuneam si in comentariul de pe blogul lui Gabriel, am inceput sa folosesc Bitdefender in urma cu aproximativ 2 ani. In momentul de fata am instalata versiunea gratuita si sunt extrem de multumit.

Am constatat ca este mult mai prietenos decat zeci de alti antivirusi pe care i-am testat si nu utilizeaza resursele in exces. Chiar nu am sesizat nici o scadere a performantelor cu Bitdefender pornit. Si ca sa nu credeti ca am doar cuvinte de lauda, inainte fugeam cand auzeam Bitdefender. Versiunile vechi erau incredibil de lente si foloseau extrem de multe resurse. Experienta mea cu Bitdefender a fost una urata, pana acum doi ani.

Bitdefender 2015 vine in urmatoarele versiuni:

 bitdefender 2 bitdefender 3 bitdefender 4 bitdefender 1