Pai foarte mult! Suntem idioti in general cand vine vorba de servicii. Si am sa va ofer 3 situatii in care m-am aflat, am ras, m-am evervat si mi-am bagat picioarele deoarece “nu se poate”.

Situatia 1. Se face un colet, se trimite prin posta Bucuresti catre posta Brezoaele. Bun. Totul e perfect daca acel colet ar ajunge catre o masina ce duce direct in Brezoaele, insa el ajunge intai la posta Ploiesti, apoi ajunge prin cine stie ce locatii si in cele din urma, ajunge la Brezoaele. Suni la posta Romana, nimeni nu stie unde e coletul si cand ajunge. Nais!

Situatia 2. Te suna Romtelecomul dupa ceva vreme, te plangi ca ai ajuns sa platesti foarte mult insa iti spune ca nu poti beneficia de oferta curenta de 8 mbps pentru ca linia e limitata la 6 mbps. Bun, pai o sa platesc oferta de 8, bagati 6, numai sa fie! Pai … nu se poate ca nu ma lasa calculatorul. Ba, sunteti nebuni?! Unde e fidelizarea clientului? Pachetele personalizate cu care va laudati sunt inexistente.

Situatia 3. Comanzi o carcasa de la un magazin online cu sediul in Bucuresti. Coletul tau ajunge la firma de curierat rapid, se duce la Targoviste si apoi vin la Brezoaele. Apoi esti tarifat cu 58 sau 62 km, de Tgv la Brezoaele, de ce sa vina direct din Bucuresti unde sunt doar 28 – 32 km?

O tara de tampiti!