magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cateva cuvinte despre Twitter (republicat)

Twitter este o retea de socializare lansata in anul 2006 ce permite publicarea de mesaje in doar 140 de caractere. Aceasta retea de socializare s-a bucurat de mult succes in special in sectorul de business, firmele putand publica diferite anunturi catre clienti. Totusi boom-ul si popularitatea Twitter a crescut masiv datorita fanilor care se inregistrau pentru a isi urmari artistii preferati.

twitterIn fine, descrierea nu este intocmai cea mai potrivita, dar este adevarata. Twitter este singura retea de socializare in care mi-am gasit efectiv locul pana acum si am simtit ca ma integrez perfect. Este simplu, usor de folosit si plin de oameni geniali (fiecare in felul sau).

Am spus acum mult timp ca Twitter mi-a schimbat viata, bloggingul mi-a imbunatatit-o financiar iar trollingul mi-o distruge. De aceea am considerat ca este bine pentru „sanatatea” mea sa renunt la ultimul viciu. Asa ca prefer sa stau cuminte si sa scriu despre ce imi convine, atunci cand vreau.

Trebuie sa ma laud ca am refuzat cateva zeci de companii si oferte de geroase pentru reclama. Uneori m-am intrebat daca am facut alegeri gresite, insa am ajuns la concluzia ca asa umil, prost, greu de cap si ingamfat uneori, am reusit sa ma mentin pe o linie de plutire.

Nu m-a ajutat nimeni si n-am primit un ghid special despre cum sa reusesti in viata. Nu mi s-a spus ca nu e bine sa scriu despre x si y si nici n-am avut cea mai mica idee despre cum trebuie sa ma comport pe blog sau pe twitter.

Tot ceea ce am obtinut si sunt astazi, a fost pe cont propriu. Ma consider autodidact in cea mai mare parte. Insa trebuie sa le multumesc unor oameni deosebiți care mi-au fost mereu aproape si de la care am avut multe de invatat.

Am invatat din greseli, observare si suturi in fund.

Sursa imagine: https://flic.kr/p/6AWWtp

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.