software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cateva cuvinte despre www.rcaobligatoriu.ro (P)

LOGOwww.rcaobligatoriu.ro este un site administrat de SC Bavali Expert SRL, asistent autorizat in brokeraj. Acesta lucreaza in piata asigurarilor obligatorii auto din Romania si lupta pentru promovarea unui concept simplu, calitativ si ieftin.

In Romania, orice posesor de autovehicul cauta un rca ieftin. Prin intermediul site-ului acestora puteti beneficia exact de asigurari RCA la costuri cat mai mici. www.rcaobligatoriu.ro a adunat toate ofertele de asigurari obligatorii de la firmele de asigurari (si nu numai obligatorii), le-au pus pe un singur site si le-au oferit doritorilor posibilitatea de a cumpara online fara a se deplasa.

In felul asta, doritorii au acces la toate ofertele companiilor de asigurari, le pot compara si decide apoi ce asigurare doresc. Comparand ofertele este mult mai usor de decis de unde sa alegeri un rca mai ieftin si convenabil pentru buzunarul dumneavoastra.

www.rcaobligatoriu.ro asigura si livreare gratuita cumparatorilor domiciliati in Bucuresti sau Timisoara. Cumparatorii din restul tarii beneficiaza de un rca ieftin cu livrare gratuita numai daca polita lor de asigurare depaseste 149 lei.

Ca sa te convinga de seriozitate si sa te asigura ca ai facuto alegere buna, acestia vin si cu o garantie suplimentara in momentul in care alegi sa le fi client si ai gasit un tarif mai mic la alta companie. Acestia iti vor plati diferenta de bani pentru polita de asigurare cumparata. In felul asta vor sa arata respectul catre clientii care au apelat la serviciile lor si au beneficiat de ofertele respective.

Posesorii de autovehicule, indiferent de statutul lor, persoana fizica sau juridica, isi pot cumpara o polita de asigurare urmand exact acelasi procedeu simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa iti alegi pachetul potrivit pentru tine si sa plasezi comanda. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa astepti sa iti fie livrate acasa, fara ca tu sa ridici macar un deget.

Totul se face comod, fara efort si fara alte cheltuieli. Iar acest lucru inseamna mult in secolul curent, unul al vitezei. Iar prin viteza, ma refer chiar si la cea de rulaj pe sosea, care indica nesiguranta atat pentru viata cat si pentru buzunar. Prin cumpararea politelor de asigurare invatam sa avem grija de buzunar, insa trebuie sa fim atenti in continuare la primul risc.

 

One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.