magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cateva recomandari de tastaturi iluminate

Ca sa fiu cat se poate de sincer, pentru mine o tastatura iluminata nu are nici un avantaj real. Din punct de vedere estetic, arata excelent si mi se pare un concept genial. Are un aer foarte futurist si parca da senzatia ca esti undeva in viitor. Insa real nu exista nici o diferenta sau imbunatatire.

Poate genul asta de tastaturi ii ajuta mai mult pe cei care privesc tastatura atunci cand scriu, insa in cazul meu si al multora care nu privesc tastatura, nu se mai aplica avantajul asta. Eu folosesc o tastatura iluminata de numai doua saptamani, insa in fiecare zi ii trag priviri si ma incanta lumina albastra si aspectul ce se potriveste de minune cu ambianta camerei mele.

Am observat ca au venit enorm de multe vizite din cautari pe google dupa keyword-ul „tastatura iluminata„. Acest lucru m-a pus putin pe gandit si asa am decis sa va recomand cateva modele de tastaturi iluminate pe care magazinul eMag le comercializeaza.

Cea mai vanduta si probabil una dintre cele mai fiabile (in opinia mea) este chiar tastatura Serioux LightKey 9500L, aceasta se vinde la un pret de numai 88 lei, este foarte accesibila si nu are dimensiuni mari. Dezavantajul acestei tastaturi ar fi faptul ca nu are taste multimedia programabile si nu este recomandata pentru gaming. Insa este o tastatura ieftina, extrem de comoda si faciliteaza viteza cu care scriu cu mult fata de cele pe care le-am testat pana acum.

O a doua recomandare vine de la Microsoft, tastatura SideWinder x4 este special conceputa pentru gamerii maniaci si vine dotata cu un sistem antighosting ce permite apasare a pana la 26 de taste in mod simultan. Este evident ca acest lucru nu se poate intampla in conditii reale, insa este apreciabil faptul ca tastatura poate asa ceva! Spre deosebire de recomandarea precedenta, pretul lui SideWinder x4 este mult mai mare, la 250 lei.

La un pret cu doar 30 de lei mai mare, pe pozitia a treia, va recomand modelul Lycosa de la Razer. Este o tastatura de gaming, as putea spune low budget (dupa standardele Razer) care poate satisface orice necesitate de gamer ai avea. Ceea ce mie mi se pare genial este faptul ca vine dotata cu mufe pentru casti si microfon, in felul asta nu trebuie sa pipai fundul calculatorului pentru orice problema.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.