software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Caut redactori pentru un site despre fashion, beauty and lifestyle

Nu stiu daca aici este locul cel mai indicat pentru o postare de genul asta, insa nu stica sa-mi incerc norocul!

De cativa ani cochetez cu ideea de a deschide un blog de fashion, un fel de “revista online” sau mai bine spus un blog colectiv despre fashion, beauty, lifestyle, relatii, sex, dieta, sport si alte subiecte adiacente, destinat atat femilor cat si barbatilor.

La sfarsitul lui 2015, dupa ce am discutat cu mai multi prieteni despre un astfel de proiect, mi-am luat inima in dinti si mi-am pus planurile pe hartie. Am achizitionat apoi un domeniu .ro si am pus pe picioare site-ul. In cea mai mare parte am acoperit cam toate aspectele tehnice la care m-am putut gandi. Din pacate n-am preconizat lipsa timpului si eventuale angajari ale persoanelor care doreau initial sa se implice in proiect.

Astfel, ma aflu in prezent cu site-ul “on air” (adica lansat) dar fara o echipa de redactori dornici sa scrie, sa se implice si sa construiasca impreuna un proiect cu potential si cu un nume misto, Diamoda.

Banuiesc ca se intelege de la sine ca nu se ofera remunerație financiara (cel putin nu inca) ci doar gratitudinea mea eterna, acces la diferite evenimente din nisa respectiva si posibilitatea de a negocia si colabora personal cu diferite magazine, producatori, etc de unde puteti primii in teste (sau chiar de tot) produse sau alte alte perk-uri.

So! Daca ai timp, o pasiune pentru scris si crezi ca putem colabora spre a face din Diamoda.ro un proiect cool si fain, poate chiar un punct de reper in industrie, astept cu mare placere mesajele voastre fie sub forma de comentarii, fie pe email.

motivatie
photo credit: Make Things Happen via photopin (license)
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.