magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cauti un job in eCommerce?

ecommerce

Revin cu intrebarea: „Cauti un job in eCommerce?” Perfect! In cazul asta inseamna ca ai o viziune destul de ampla a ceea ce inseamna comertul (indiferent de forma lui) si cel mai probabil ai spirit antreprenorial.

Daca esti ca mine ai incercat deja sa pornesti o afacere de unul singur, insa n-ai reusit datorita lipsei de bani si experienta. Desi viziunea de ansamblu face ca lucrurile sa para usoare, este imposibil de pornit un business fara investitii in timp, bani si oameni.

Dupa cateva incercari nereusite poate ca este cazul sa te alaturi unui business deja existent. In trecut era destul de dificil sa comunici cu o firma la care ti-ar placea sa lucrezi, insa in momentul de fata, un articol pe un blog, o postare pe facebook, un tweet sau un simplu email iti poate schimba radical viata.

Astfel, daca esti in cautarea unui job in domeniul eCommerce-ului, sau poate ai auzit de un job disponibil pe undeva si vrei sa ca lumea sa afle, te invit pe www.ecomjobs.ro, o platforma destinata joburilor in eCommerce din Romania.

In clipa de fata sunt publicate peste 60 de anunturi de posturi disponibile. Aveti de ales intre joburi de management, marketing si PR, SEO, programare, logistica, vanzari si multe altele.

In fond, eCommerce-ul presupune atentia in special la mediul online, asa ca unde e cel mai bine sa iti cauti de munca daca nu online?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.