magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Ce aș face cu 50000 euro

De când am pornit magazinul online mă tot gândesc la posibilitatea extinderii business-ului în diferite direcții. Încă de la început, primul obstacol a fost lipsa unui spațiu adecvat.

De fapt, lipsa spațiilor comerciale reprezintă din punctul meu de vedere o problemă reală în zona rurală de unde fac parte. Nici în Tartașești și nici în Brezoaele nu există clădiri comerciale. Aspectul ăsta l-am remarcat în urmă cu vreo 10+ ani, l-am tot discutat însă lucrurile nu s-au schimbat prea mult. E drept, cine a avut bani a mai construit câte o hală, în general destinată pentru magazine alimentare de tip franșiză (la doi pași etc), însă cam atât.

Probabil că v-ați prins deja de direcția acestui articol. Mi-ar placea să dispun de suficient de multe fonduri încât să construiesc o hală specială pentru eComplex, dar care să găzduiască și birouri iar pe viitor posibilitatea de extindere prin adăugarea unui service auto, vulcanizare și de ce nu, spălătorie auto.

Vise mari dar nu imposibil de realizat. Însă până acolo mai e mult de muncă iar în momentul de față nu avem nevoie de o hală. Din punctul de vedere logistic cât și al activităților desfășurate, sau mai bine spus al modul în care ne desfășurăm activitatea de vânzare în sine, ar fi o investiție inițială. Un moft.

Prin urmare de ce mă găsesc la asta?

Logistică. Mai bine spus, aducerea pe piața locală a unor branduri și produse care nu se găsesc în momentul de față.

In ultimele luni am tot primit emailuri de la diferite companii, atât din Europa cât și din Asia, care vor să își vândă local produsele. Din nefericire pentru noi, partea logistică implică niște costuri pe care evident nu le putem susține și nici nu avem spații pentru depozitare.

De aici și ideea de a realiza un centru logistic in acest sens, plus reprezentarea oficială pe piață a brandurilor respective, nu doar vânzare.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.