magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Ce este asigurarea RCA? (P)

Asigurarea RCA este o asigurare prin care potentialii prejudiciati pot obtine despagubiri materiale pentru daune materiale, decesul sau vatamarile corporale suferite in urma unui accident auto. Acest timp de asigurare este obligatorie iar persoana vinovata pentru producerea accidentului nu beneficiaza de despagubire.

De ce este obligatorie asigurarea RCA?

Proprietarii de automobile sunt obligati prin lege sa isi faca o polita de asigurare RCA si sa lipeasca stickerul respectiv pe masina. Astfel, in cazul unul accident, acesta va fi despagubit material in baza asigurarii respective.

Deci Scopul acestei  asigurari este ca cel pagubit sa primeasca o suma de bani pentru daunele suferitem indiferent de situatia materiala a celui care a produs paguba. Astfel se evita cearta si atat pagubitul cat si cel care a produs paguba ies cu bine din asta.

In cazul unei asigurari rca, perioada contractuala este de 6 sau 12 luni. O asigurare se poate face doar in prezenta unei persoane autorizate si pregatite sa faca asta. Decat sa alergati dupa un rca ieftin, mai bine apelati la o firma de asigurari sau la prieteni care se ocupa cu asa ceva.

Pe internet sunt o multime de alte inforamtii cu privire la asigurarile rca, casco cat si alte polite facultative. Personal nu mi-am facut nici asigurarea pentru casa, insa devin din ce in ce mai interesat de asta.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.