magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Ce făceam #acum9ani ?

Unul dintre cele mai mari magazine online de IT din Romania, mai exact PC Garage, si-a inceput activitatea #acum9ani, pe 6 octombrie. Pe 8 octombrie era ziua mea de nastere, implineam 16 ani, eram rebel si incercam sa atribui scopuri existentei mele.

In vremea aia aveam un computer extrem de slab. Avea un procesor AMD K6 ce lucra la 451 de MHz, 192 MB RAM si doua HDD-uri (un Seagate de 1 GB si ceva si un Quantum de 3.8 GB). Inca nu aveam internet acasa, insa obisnuiam sa incing bine conexiunea prin dial up pe care o aveam la liceu. Tocmai incepusem al doilea an iar profesorii apelau la mine pentru a verifica emailurile si descarca diferite materiale scolare.

Imi era necunoscuta definitia de blog, insa scriam zilnic pe hartie tot felul de tampenii. Nu era un jurnal personal, ci mai mult un caietel cu planuri de viitor, schite si scheme electronice. In vremea inspectam html-uri in notepad, fara sa am notiuni de programare. Apoi incercam sa creez propriile pagini.

In 2006 internetul a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai puternic. Am inceput sa-l citesc pe Zoso, urmând ca in toamna aia sa ma joc pentru prima data cu platforma WordPress.

La inceputul anului 2007 mi-am cumparat un computer mai performant, insa ce e mai important e ca am facut asta pe barba mea, cum zice Moga. Ceva mai tarziu, in vara lui 2007, am reusit sa pun mana pe un subdomeniu si gazduire web de 500 MB de la un prieten. Mi-am instalat un WordPress si am incercam sa public de cate ori aveam acces la internet.

Abia in toamna lui 2007 am implinit 18 ani si mi-am facut un abonament la Romtelecom. Asa a inceput frumoasa mea aventura #acum9ani. Te invit sa postezi si tu, pe facebook, twitter si google plus, insa nu uita de hashtag-ul #acum9ani.

PC Garage are propria poveste pe care o gasiti aici. Tot acolo exista si un concurs la care va invit sa participati. Eu am facut-o si sper sa castig un smartphone, mai ales ca-i ziua mea pe 8 octombrie si am nevoie urgenta de un telefon nou.

pc garage concurs 9 ani

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.