magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Ce rezerva viitorul pentru SoundCloud?

SoundCloud este descris de catre New York Times ca fiind copilul rebel omniprezent din industria digitata muzicala si au dreptate. Probabil ca prezenta acestuia a fost extrem de resimtita din punct de vedere financiar asupra caselor de discuri si cu siguranta au existat o multime de presiuni din partea acestora (poate chiar si a artistilor).

Pana acum SoundCloud nu a platit in nici un fel casele de discuri sau artistii care isi urcau creatiile muzicale. A fost un mediu neutru in care orice utilizator putea sa vina si sa isi uploadeze muzica. Conducerea SoundCloud a declarat ca a venit vremea sa se maturizeze si sa treaca la un alt nivel, spunand ca vor introduce reclame si vor lupta astfel la licentierea si acordarea drepturilor in industrie.

Dupa cum am spus, cred ca au exista o multime de presiuni pentru aceasta miscare si le inteleg decizia din toate punctele de vedere. Totusi SoundClould nu trebuie sa devina iTunes! Personal cred ca trebuie sa fie extrem de atenti atunci cand fac implementari deoarece isi pot compromite foarte mult pozitia pe care o au fata de utilizatori.

Ce rezerva viitorul pentru SoundCloud ramane de vazut. O maturizare a site-ului este necesara si o sustin insa  totul trebuie bine gandit inainte.

Mai multe informatii aici: www.nytimes.com

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.