magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Chevy Bolt, competitie din ce in ce mai serioasa pentru Tesla

General Motors, una dintre cele mai gigantice companii care activeaza pe piata automobilelor, „parinte” al celebrelor Buick, Cadillac, GMC si Chevrolet, s-a hotarat sa muste puternic din marketshare-ul masinilor electrice, lansand noua Chevy Bolt, la un pret competitiv de circa 30 000 dolari.

Desi pentru foarte multi dintre noi, locuitori ai Europei de Est, 30 mii de dolari este o suma destul de mare, salariile medii in USA si vestul Europei oscileaza intre 30 de mii de 80 de mii de dolari pe an. Prin urmare, noul Chevy Bolt are cu adevarat un pret competitiv, in special raportat la Tesla, care este deja un simbol al masinilor electrice.

Chevrolet Bolt Concept masina electrica 2017

Noul Chevy Bolt promite o autonomie de peste 200 mile (320 km) la „un plin” al bateriilor, o acceleratie de la 0 la 97 km/h in 6 secunde, sistem de navigatie si self-driving si desigur, restul tehnologiilor specifice unei masini.

In teorie, Chevy Bolt, pe numele sau complet Chevorlet Bolt EV, reprezinta un competitior destul de puternic pentru Tesla Model 3, o masina electrica a carui pret porneste de la 35 mii de dolari si ofera o autonomie similara.

Oare care sunt sansele sa vedem masini electrice la maxim 10k in urmatorii ani?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.