magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

ClusterCS – cine are grija de serverul tau?

clustercs server management tool

N-am tratat de mult timp un subiect serios pe blog. De fapt, trebuie sa recunosc ca am ignorat destul tare blog-ul personal. N-am nici macar un singur motiv bun care sa justifice inactivitatea mea aici. Poate doar lipsa de chef.

Revenind totusi la subiecte, am gasit unul bun: ClusterCS, un serviciu de tip SaaS ce permite administrarea serverelor, atat virtuale cat si dedicate, fara batai de cap, totul sub o singura capota, pe www.clustercs.com

Dupa ce am testat majoritatea web panelurilor existente, iar aici includ VestaCP, CentOS Web Panel, Ajenti, i-MSCP, ISPConfig, Webuzo, Sentora si Froxlor, am ajuns la ClusterCS, care nu dezamageste deloc.

clustercs server management tool

De ce am ales ClusterCS?

Pentru ca e mai mult decat un simplu panou de administrare pentru servere. ClusterCS este un serviciu oferit de Soft Dreams, o companie 100% romaneasca ce are peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de software si gazduire de aplicatii si platforme din „big data”.

Experiența si meritele Soft Dreams nu se regasesc in putinele cuvinte pe care le pot scrie eu despre ei, ci in milioanele de pagini web găzduite pe serverele administrare de aceștia, in sutele de clienti pe care ii au la nivel global si in profesionalismul de care dau dovada catre clientii lor.

ClusterCS este o solutie software dezvoltata 100% de acestia, totul in-house. Odata instalata pe server, se ocupa de management, monitorizare, backup-uri, de tot. Partea si mai buna e ca nu trebuie sa fii un geniu ca sa poti instala ClusterCS.

De fapt, daca iti cumperi un server vps de la webland.ro beneficiezi de ClusterCS preinstalat. Iar daca nu vrei sa cumperi un server de la ei, nu-i absolut niciun fel de problema. Procesul de instalare este extrem de usor, in cea mai mare parte automat, iar daca totusi nu te descurci au suportul tehnic 24/7.

Ah! Sa nu aveti impresia ca articolul asta este sponsorizat. Blogul asta este gazduit in continuare la keyhost.ro iar Soft Dream nu mi-a oferit nimic. De fapt, eu nu am nici macar un website pe serverele lor, ci doar utilizez versiunea gratuita a ClusterCS ce permite administrarea a maxim 5 domenii.

clustercs preturi

Ce mi se pare super tare la ClusterCS?

Fara sa intru in detalii prea tehnice, imi place ClusterCS pentru ca:

  • este usor de instalat
  • dispune de o interfata extrem de intuitiva
  • este compatibil cu orice vps sau server dedicat (cat timp serverul ruleaza o versiune de linux compatibila)
  • are management centralizat al serverelor (very handy!)
  • are management centralizat al domeniilor (again, very very handy!)
  • dispune de suport tehnic non stop
  • dispune de un load balancer extrem de util care „dirijeaza” traficul catre apache, nginx si lighttpd, asigurând astfel timpi de incarcare foarte rapizi si o utilizare cat mai eficienta a resurselor de care serverul dispune
  • are monitorizare in timp real a serverelor si resurselor utilizate
  • are sistem de backup inteligent care poate exporta intr-un ftp extern toate datele
  • este romanesc!

Cam atat pentru moment. Am sa revin cu noutati despre ClusterCS anul viitor. Pana atunci va invit sa il testati si sa-mi spuneti mai jos, in comentarii, ce parere aveti.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.