magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Comandă mânacare acasă. Pro sau Contra? (P)

Pro, în mod categoric. De ce spun asta? Pentru că o bună perioada de timp, atunci când stăteam în București, săream peste mese din lipsa timpului. Eram atât de ocupat încât nu apucam să gătesc sau măcar sa merg să cumpăr ceva semi preparat.

Fiind mai tot timpului online, am început să caut firme care livrează mâncare acasă (de preferat livrarea să fie gratuită). Așa am ajuns să comand pizza de la Presto cel putin o zi pe săptămână. Uneori chiar și de la muncă!

După o vreme am schimbat locul de muncă și am devenit chiar și mai ocupat decât înainte. Am început să bag ture de zi cât și de noapte, viața mea a devenit din ce în ce de prost organizată iar timpul liber aproape inexistent. Deși cunosc persoane care ar putea să trăiască doar cu pizza, nu fac parte din categoria respectivă. Am nevoie de diversitate și mâncare ceva mai sănătoasă (a nu se înțelege că pizza nu este sănătoasa 😀 ).

Comandă mânacare acasă. Pro sau Contra? FoodpandaIn felul asta am făcut cunoștință pentru prima dată cu Foodpanda.ro și aplicația lor de mobil prin care poți comanda mancare online. Aplicația este fantastic de simplă și se poate instala rapid și gratuit pe device-urile cu Android, Windows si iOS. Chiar dacă nu faceți o comandă, puteți instala aplicația și arunca o privire peste ce are de oferit.

In opinia mea Foodpanda este un serviciu genial care reușește să aducă sub un singur acoperiș mai multe tipuri de bucătarii diferite.

Cu alte cuvinte, prin Foodpanda poți să comanzi atât pizza, shaorma și alte produse de fast-food, cât și mâncare tradițional romanească, asiatică sau mediteraneană. Iar toate astea „la un click distanță”, asa cum este scris pe site-ul lor.

Foodpanda este disponibil in momentul de fata în următoarele orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Ploiești și Galați. Eu le-am folosit serviciile doar în București unde am fost extrem de mulțumit. Procedeul a fost simplu. Mi-am ales produsele, am dat comanda și le-am lăsat adresa pentru livrare. In scurt timp am primit un sms cu timpul de livrare iar mai apoi am făcut plata direct la cel care a livrat.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.