magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cronicile Spitalului 9 incepe sa prinda viata

Proiectul Cronicile Spitalului 9 a inceput sa prinda viata si sa isi contureze un mic drum spre care doreste sa porneasca. Am o echipa foarte simpatica in care am incredere si cu care doresc sa incep aceasta aventura.

Tinand cont ca in ultimii 5 – 6 ani m-am tot gandit la formula corecta pe care trebuie sa o aplic in acest proiect, am nevoie de foarte multa incredere si speranta ca totul va fi ok. Sper ca nimeni din echipa sa nu ma lase la greu si sa ne rezolvam diferentele in moduri cat se poate de rationale si echitabile.

Sunt multe probleme pe care as vrea sa le discut cu ei, insa nu pot. Nu e tocmai momentul potrivit sa fiu negativist si sa ridic probleme pe care le vom intalni. Chiar vorbeam zilele trecute despre anumite probleme legate de aparatura necesara. Nu avem trepiede, camere hd, decor si nici macar un „sediu” in care o sa depozitam recuzita pentru filmari. Mi-ar placea sa pot cere sponsorizari de la magazine de profil, insa nu pot face asta fara sa am un produs concret de aratat.

Tot ceea ce pot sa fac este sa continui mai departe munca si sa termin de scris scenariile. Apoi vom vedea ce este de facut si cu partea tehnica.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.