magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Crowdfunding pentru proiecte personale

Zilele astea m-am tot uitat pe Kickstarter si Indiegogo la tot felul de proiecte de crowdfunding. Cu mici exceptii, majoritatea sunt doar idei reluate la infinit, cu anumite imbunatatiri, cu alt nume si desigur de alt grup de oameni ce promit ca ideea lor este revolutionara si ca vor schimba lumea.

Vise umede my friends. Vise umede!

Bai si totusi… multi au un succes fantastic. De ce? Pentru ca vin cu o poveste bine impachetata si prezentata. Chiar daca produsul e naspa, chiar daca spun foarte mult bullshit din punct de vedere tehnic, reusesc cumva sa-si vanda bibliile.

In Romania crowdfunding are si el succesul lui, insa mult mai limitat si nu cred ca functioneaza prea bine pentru proiecte personale. Afara in schimb, am vazut transexuali care si-au pus sani in baza unei campanii, oamenii care si-au strans bani de facultate si chiar un ametit care a cersit cateva mii de dolari ca sa-si faca un scooter electric.

Uneori imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu sunt mai nesimtit si curajos, sa-mi trag si eu o campanie de cerseala ca sa strang bani pentru un proiect personal.

Crowdfunding pentru proiecte personale. Da sau Ba?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
10 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.